Hannah

Hallo, ik ben Hannah en ik kom uit het Verenigd Koninkrijk, ik ben heel enthousiast omdat Jamey mij gevraagd heeft om als gastblogger een review te schrijven over de W7 Gelly Sandwich nail kit. Benieuwd naar wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Jamey heeft al een tijdje contact met een persbureau uit de UK. Het leek ze een erg leuk idee als ze een review zou schrijven over wat W7 producten voor Beauty Unboxing. Helaas is het verboden om van en naar de UK nagellak versturen verboden. Om die reden heeft Jamey gevraagd of ik het voor Beauty Unboxing zou willen reviewen en uiteraard was ik daar erg enthousiast over!

W7 gelly sandwich 1

 

De kit wordt geleverd in een kleine doos met een raampje, zodat je het product kan zien zonder het doosje open te maken. Het ziet er erg schattig uit. Het bestaat uit een gel base coat en gel top coat die duidelijk zijn gelabeld. Aan de binnenkant van de doos staan de instructies dus dat is helemaal handig. Voor deze gellak heb je geen UV of LED lamp nodig.

W7 gelly sandwich 4

Om te beginnen gebruik ik de Basecoat gellak. Dit moet 2-3 minuten drogen. Nadat het opgedroogd was had het een mat effect. Dit vond ik een beetje raar. Het volgende wat je met deze set moet doen is een gewone nagellak kleur uitkiezen en je nagels hiermee lakken. Ik heb hiervoor een roze rimmel nagellak die ik net gekocht heb gebruikt. 1 nagel heb ik gelakt met een chanel lak en een glitter OPI nagellak er over. Ik merkte al gouw dat de basecoat erg stroperig was hierdoor kreeg ik erg lelijke strepen. Toen ik extra veel lak op mn borsteltje nam en begon te lakken ging het wel iets beter. Toch vind ik dit niet helemaal prettig werken.

11006056_10152665918119212_582797171_n (1)

Na een paar lagen kleur en droogtijd was ik klaar om de gel top coat te gebruiken, welke. Voor mij is dit ging gewoon op als een normale top coat. Het was druk droog binnen enkele minuten, maar had een goede paar uur tot volledig droog. In alle eerlijkheid zie ik geen verschil tussen deze en een normale top coat of een gelly afwerking barry m polish helaas.

Ik dacht dat kijken naar de slijtage op mijn nagels na een paar dagen me zou helpen beslissen, maar nog geen 2 dagen later chipte de lak op al mijn nagels en moeten ze opnieuw worden gedaan. Helaas blijft het nog minder lang zitten dan mijn gewone nagellak.

Ik denk dat het product zou iemand die geen poets en huis werk te doen heeft en tijd om hun nagels dagelijkse doen blij zouden zijn, maar ik zal hier helaas niet meer gebruik van maken. Doe mij maar mijn gewone nagellak.

handtek hannah