WIN een Kidizoom Duo Dx!

Onlangs had je al op Jamey.nl een review kunnen lezen over de fantastische Kidizoom Duo DX. Deze kindercamera van VTech kun je nu in een kleur naar keuze winnen! Benieuwd hoe je kans maakt? Lees dan snel verder!

De VTech Kidizoom Duo DX

De Kidizoom Duo DX is een super uitgebreide 10-in-1 camera speciaal voor kinderen gemaakt. Naast dat je kindje er mooie foto’s mee kunt maken kunnen ze er ook foto’s op bewerken, video’s mee opnemen (voor de vloggertjes) en zelfs spelletjes en muziek luisteren kan! Het is op zijn zachts gezegd een super complete gadget waarmee je kindje zich vast en zeker gaat vermaken!

VTech kidizoom Duo DX camera

WIN een Kidizoom Duo DX naar keuze!

Zoals ik al vertelde mag ik een van mijn lieve volgers blij gaan maken met een eigen Kidizoom Duo DX in een kleur naar keuze. Hij is er namelijk niet alleen in het roze, maar ook blauw! Nu vraag je je vast en zeker af hoe je kans maakt op een van deze toffe camera’s? Nou, dat is heel simpel! Volg de stappen hier onder.

  • Volg Jamey.nl op Instagram, TikTok en/of Facebook
  • Like mijn laatste 3 posts en laat een comment achter bij de winactie

Ik zou het ook erg leuk vinden als jullie VTech ook op Instagram willen volgen. Door VTech en jullie kan ik immers dit soort toffe samenwerkingen en winacties blijven doen!

Foto maken met Kidizoom duo dx

Is jouw kindje ook zo gek op foto’s maken? En ben je nog op zoek naar een degelijke, maar ook stevige kinder camera die tegen een stootje kan? Dan is de VTech Kidizoom Duo DX echt een aanrader. Zoals ik al vertelde is hij verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en roze voor €59,95. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een leuk verjaardagcadeau of misschien ben zijn jullie al wel bezig met het maken van verlanglijstjes voor de feestdagen… Wij raden hem in ieder geval van harte aan!

De winnaar ontvangt over 2 weken een DM van mij! Succes allemaal!

WIN een Kidizoom Duo Dx!