Weleda Skin Food

De grootste klassieker van Weleda is Skin Food wel die inmiddels al meer dan 90 jaar bestaat. Daaraan heeft sinds kort Weleda drie nieuwe producten aan toegevoegd! Deze vernieuwde lijn van Weleda is een ware driegangen menu voor gezicht, lichaam en haar! Ik laat ze je vandaag allemaal zien, kijk je gauw mee?

Weleda Skin Food

Over Weleda Skin Food

Skin Food is een lijn die een 100% natuurlijke alleskunner is. Ook celebs en make-up artist gebruiken graag Weleda Skin Food en dan niet zonder reden. De lijn bevat rijke, voedende crèmes die de huid hersteld en soepel maakt. De formule van deze lijn bevat geneeskrachtige plantenextracten die de huid herstellen en tot rust brengen zoals, driekleurig viooltje, Calendula en kamille. Deze unieke combinatie wordt aangevuld met wassen en oliën die de huid intensief voeden en weer soepel maken. Met de geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars.

Skin Food is verkrijgbaar in de volgende producten

  • Skin Food Voedende alles-in-één-crème
  • Skin Food Light Nieuw hydraterende alles-in-één-crème
  • Skin Food Body Butter Nieuw Traktatie voor de droge tot zeer droge huid
  • Skin Food Lip Balm Nieuw Redt gesprongen lippen

Weleda Skin Food

Weleda Skin Food Light hydraterende alles-in-één-crème

Ben je opzoek naar een goede dorstlesser voor je huid dat is Skin Food Light ideaal voor jouw! Het is een lichte crème die op een comfortabele manier zorgt dat de huid gevoed word. De ingrediënten zijn een combinatie van biologische zonnebloemolie, driekleurige viooltje wat een vochtinbrengende en beschermde invloed heeft op de huid, kamille en calendula. De crème trekt snel in de huid en ik merk gelijk dat mijn huid gehydrateerd aan voelt.

De naam zegt het al een alles-in-één-crème; Je kan het toepassen op ruwe plekjes op je gezicht en lichaam. Ik heb het gebruikt als ‘dagcrème’. Niet te zwaar en toch voeden en beschermend genoeg voor de gehele dag.

Weleda Skin Food Light hydraterende alles-in-één-crème is verkrijgbaar bij o.a. Weleda voor €5,99 30ml

Weleda Skin Food

Weleda Skin Food Voedende alles-in-één-crème

De welbekende klassieker van Weleda is deze Skin Food voedende alles-in-één-creme. Deze is wat zwaarder en voller dan de light crème. Werkt efficiënt tegen ruwe en droge plekken op de huid. Ook hierin vind je de ingrediënten kamille, calendula en driekleurig viooltje in terug. Naast dat de creme voedend en herstellend is verminderd het ook de jeuk en het trekkerig gevoel wat je soms kan ervaren.

Omdat deze crème nét wat zwaarder is gebruik ik heb als nacht crème ruim voordat ik ga slapen. Ik masseer mijn gezicht er goed mee in zodat de crème goed kan samenvloeien met de huid. Mijn huid word er heerlijk zacht van. Ook ideaal voor droge plekken op knieën, voeten en ellebogen.  Ik begrijp wel waarom dit een groot favoriet is van Weleda!

Weleda Skin Food Voedende alles-in-één-crème is o.a. verkrijgbaar bij Weleda voor €5,99 30ml

Weleda Skin Food

Weleda Skin Food Lip Balm

Red droge en sprongen lippen met de Weleda Skin Food Lip Balm. De lip balm voelt boterachtig aan op de lippen en hersteld de kwetsbare huid direct! De lip balm is op basis van natuurlijke oliën zoals zonnebloemolie, wolwas en plantenextracten.

Ik gebruik eigenlijk nauwelijks een lip balm of het moet echt heel erg zijn. Mijn dochtertje daarin tegen heeft het wel vaker nodig. Ik heb het dan ook bij haar gebruikt. Ze merkte gelijk verlichting en schilvers verdwenen snel. De lip balm maakt de lippen weer zacht en soepel.

Weleda Skin Food Lip Balm is o.a. verkrijgbaar bij Weleda voor €4,99 8ml

Weleda Skin Food

Weleda Skin Food Body Butter

Een heerlijke traktatie voor de huid, de kers op de taart is deze heerlijke body butter. Ideaal voor de droge tot zeer droge huid het gehele jaar door! Mij maak je altijd blij met een body butter vind het heerlijk om na een douche mijn lichaam ermee te voorzien. De body butter voelt romig en vol aan en hersteld de barrièrefunctie van de huid. Mijn huid voelt langdurig soep en zacht aan tot de volgende dag. Met de heerlijke geuren van barrièrefunctie van benzoëhars, lavendel en sinaasappel creëer je een heerlijk verwenmoment voor jezelf.

Weleda Skin Food Body Butter is o.a. verkrijgbaar bij Weleda voor €13,99 150ml

Weleda Skin Food

Ik vind de lijn erg fijn en doet wat het beloofd! De crèmes werken erg goed tegen een droge huid en droge plekjes. De Skin Food lijn is 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij!

Gebruik jij ook net als ik graag natuurlijke producten voor je huid?

Voedt je huid met Weleda Skin Food