Vijf frustraties die verleden tijd zijn door boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen

Boodschappen doen is voor veel mensen niet bepaald een hobby. Na een lange dag werken in een volle supermarkt staan? Of in het weekend nog naar de winkel moeten terwijl je eigenlijk lekker wilt uitrusten? Tja, er zijn altijd wel leukere dingen te bedenken. Gelukkig kun je tegenwoordig steeds vaker je boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen. Waarom dat zo fijn is? Hier vijf dingen waar je nooit meer last van hebt als je online je boodschappen doet.

Nooit meer… een boodschappenlijstje maken

Ben je ook zo iemand die voor de hele week recepten vooruit plant? Dan kun je wel even met je boodschappenlijst bezig zijn. Ik had er nooit bij stilgestaan, maar door online boodschappen te doen, hoef ik geen boodschappenlijst meer te maken. Ik bedenk per recept wat ik nodig heb en doe het in mijn wagentje. Heb ik alles? Dan klik ik op bestellen, en de supermarkt doet de rest. Ideaal!

Nooit meer… de halve winkel weer opnieuw door

Een grote frustratie: wanneer je bijna wilt afrekenen, erachter komen dat je nog iets nodig hebt, wat natuurlijk he-le-maal achteraan staat. Dat heb je bij boodschappen bestellen niet. Je hoeft online nooit terug te hollen om nog snel even iets te pakken. Je krijgt een net overzicht van alles wat je hebt, en ziet veel sneller of je nog iets mist. En mis je nog iets? Snel zoeken, klikken, en klaar!

Nooit meer… sjouwen met zware boodschappen

Frisdrank, luiers, kattenbakkorrels, wc-papier… Allemaal van die onhandige zware of grote dingen waardoor direct je karretje halfvol zit. En dan moet je het ook nog naar huis sjouwen! Door deze boodschappen te bestellen, bespaar je jezelf kilo’s gesjouw.

Nooit meer… thuiskomen met producten die bijna over datum zijn

Kijk je ook altijd of je het product pakt met de langste houdbaarheidsdatum? Bij het bestellen van boodschappen was ik bang dat ik producten zou krijgen die niet het langst houdbaar zouden zijn, maar dat is juist niet waar! De meeste supermarkten zorgen ervoor dat in jouw bestelling producten zitten met de maximale houdbaarheidsdatum. Dat maakt het makkelijker om veel dingen in één keer te bestellen zonder dat het over datum gaat.

Nooit meer… “mama ik wil die!”

Felle verpakkingen met blije figuurtjes: het is geen wonder dat kinderen soms overtuigd zijn dat hun leven niet compleet is zonder dat ene pak koekjes. Je hoeft geen nee te zeggen of slim te onderhandelen als je online je boodschappen doet. Je koopt alleen wat je nodig hebt. 

Ben je klaar om afscheid te nemen van deze frustraties? Op de website van Coop lees je meer over online boodschappen bestellen en bezorgen

Vijf frustraties die verleden tijd zijn door boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen