Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Onlangs was ik aanwezig op het event van Vichy. Op het event werden enkele nieuwe producten gepresenteerd van Vichy, waaronder Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster. Het is een 10 daagse kuur met 15% Vitamine C. Ik heb het 10 dagen gebruikt en vandaag vertel ik jullie er meer over, lees je mee!

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Over Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster is een 10 daagse keur en zorgt ervoor dat je huid na 10 dagen er jonger en uitgerustiger uitziet. De fijne lijntjes zijn  minder zichtbaar en de huid straalt. Dankzij de hoge concentratie van pure Vitamine C (15%) gecombineerd met gefragmenteerd Hyaluronzuur, zorgt de Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster voor een jong uitziende en stralende huid.

Wanneer kan je de huid Boost gebruiken

  • Drukke werksituatie
  • Seizoensveranderingen
  • Vervuilde omgeving
  • Grote levensgebeurtenissen
  • Zonbeschadigde huid
  • Ongebalanceerd dieet

Persoonlijk kan ik mij vooral vinden in Seizoensverandering, aangezien de herfst nu net begonnen is. En de huid die beschadigd door de zon o.a. doordat in de zomer je huid toch meer bloot staat aan de schadelijke invloeden van UV-stralen.

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Verpakking

De verpakking is een klein flesje van glas en daarbij zit er ook een pipetje. Het pipetje zorgt ervoor dat de substantie gemakkelijk kan doseren, hygiënisch is en ook makkelijk hersluitbaar.

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Het gebruik

Ik breng eenmaal daags 5 druppeltjes aan op een gereinigde huid. Eerst breng ik het aan om een schone hand om het vervolgens met mijn vingertoppen aan te brengen op mijn huid. Het gebied rondom mijn oog vermijd ik wat ook door Vichy zelf word aangeraden. Nadat ik Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster heb aangebracht op mijn huid laat ik het even intrekken en vervolgens begin ik met mijn gebruikelijke huidverzorging. De kuur gebruik je 10 dagen en vervolgens kan je daarna weer met je normale verzorging beginnen.

Onmiddellijk +8% verbeterde stevigheid, +9% uitgeruste gelaatstrekken. Klinisch bewezen doeltreffendheid na 10 dagen:  -6,5% Fijne lijntjes, +21%Stralende teint.

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Resultaat

Ik heb zeker te maken met werk druk, gezin, vermoeidheid en fijne lijntjes. Daarom was ik ook erg benieuwd of deze booster mijn huid ook echt een boost zou kunnen geven. Ik heb Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster 10 dagen eenmaal daags gebruikt en merk zeker verschil. Mijn huid lijkt egaler, rustiger, stralender en iets minder lijntjes. Ik ben verbaasd en zeer onder de indruk van het behaalde resultaat.

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Conclusie

Ik ben erg tevreden en vooral blij met het resultaat. Je merk eigenlijk vrij snel resultaat omdat het een hoge concentratie Vitamine C bevat.  Je huid krijgt echt nét dat extra’s wat het nodig heeft en heb zeker het gevoel dat mijn huid er jonger uitziet, wat een zekerde gevoel geeft. De Booster is geschikt voor alle huidtype, hypoallergeen en bevat geen parfum

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster is o.a. verkrijgbaar bij de Apotheek voor €27,95

Gebruik jij weleens producten van Vichy?