Al eerder mocht van Viata een mooi product van Nuxe testen waar ik heel erg tevreden over was. Nu kreeg ik de Nuxe Relaxing Fragrant Water die verzacht en ontspant, lees je mee?

Viata | Nuxe Relaxing Fragrant Water

Viata | Nuxe Relaxing Fragrant Water

Over Nuxe Body

Dit geparfumeerd water werd geïnspireerd door de zachtheid van een omhelzing en omhult de huid met een sluier van zachtheid. Je huid is ontspannen, verfrist en verzacht.

Viata | Nuxe Relaxing Fragrant Water

Viata | Nuxe Relaxing Fragrant Water

Wat mij gelijk opviel was de hoe groot de fles is, hier kan je echt wel een hele tijd mee vooruit er zit namelijk 100ml in. De flacon oogt luxueus, is van stevig glas met een plastic dop.

Ingrediënten

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronelool.

Zonder parabenen

Geschikt voor de gevoelige huid

Verfrissend

Ik heb zelf een zeer gevoelige huid en vooral met producten waar alcohol in zit reageert mijn huid soms heftig maar daar heb ik bij dit product geen last van gehad.

Viata | Nuxe Relaxing Fragrant Water

De geur

Je ruikt een mix van vanille, kokossorbet, witte bloemen wilde vanille. Een warme geur en ter gelijke tijd erg verfrissend. De geur was iets sterker dan ik gewend met van fragrant water en daar ben ik erg heel blij mee want merk dat daardoor deze nét wat langer blijft hangen als andere fragrant water dat ik gewend ben. De geur is natuurlijk veel lichter als een parfum of au de toilet dus je kan deze Nuxe Relaxing Fragrant Water zeker wat vaker op de dag sprayen. Zelf vind ik het ook lekker om mijn beddengoed er mee in te sprayen.

Viata | Nuxe Relaxing Fragrant Water

Naast de Nuxe Relaxing Fragrant Water is er van deze lijn ook andere verzorgingsproducten zoals de douchegel , deodorant en bodymilk. Ik gebruik nu dagelijks deze verfrissende en ontspannende fragrant water van Nuxe en kan hem echt iedereen aanraden!

Nuxe Relaxing Fragrant Water is online verkrijgbaar bij Viata.nl voor €29,90 en nu tijdelijk voor €23,92

Ben jij al bekend met de webshop van Viata.nl?

Handtekening Lonneke