Ken je het? Die vervelende schurende huid als je een rokje draagt? Die fijne bovenbenen die dan de hele tijd tegen elkaar aan schuren tijdens het lopen? Nou kan je een legging afknippen en er onder aan doen maar toch ziet het er nooit zo mooi uit als blote benen. Vevina heeft de oplossing!

IMG_3279

Roxanne van Peachlife.nl zocht een testpanel bij elkaar om Vevina eens uitgebreid te testen. Uiteraard heb ik me opgegeven omdat ik zelf altijd het probleem van schurende boven benen heb als ik een jurkje of rokje draag. De Friction Protection Crème van Vevina voorkomt een pijnlijke rode geïrriteerde huid op onder andere de bovenbenen. De crème zorgt voor een beschermende laag op uw huid die voorkomt irritatie op gevoelige plekken.

IMG_3283

De crème is water resistent en zweet heeft geen invloed op de werking van Vevina. Dat is natuurlijk wel erg belangrijk als je een rokje aan wilt in de zomer. Het is wellicht in de ogen van Vevina overbodig om dit product te parfumeren maar helaas vind ik het zwaar stinken. Ik vind de crème erg muf ruiken. Dat is het enige wat mij tegenvalt. Verder is de werking super. Je smeert een dun laagje op de plek waar je last van hebt, laat het even intrekken en je kan er tegen aan!

IMG_3286

De Friction Protection Crème van Vevina is onder andere te koop bij Bol.com voor €10,99

Heb jij ook wel eens last van schurende benen?

Nieuwehandtekening