Verwen je man met deze cadeautjes

In tijden van crisis mag je elkaar best eens een extra cadeautje geven. Een extra gebaar om te laten zien dat je om elkaar geeft. Maar voor mannen kan het soms best lastig zijn om een leuk cadeau te vinden. Zeker wanneer de horeca en uitgaansgelegenheden dicht zijn, je moet het daarom binnenshuis en online zoeken. In dit artikel geef ik je enkele tips die je online kunt shoppen of binnenshuis kunt organiseren, lees je mee?

Horloge

Een horloge is een praktisch en dierbaar cadeau. En je hoeft er niet voor naar de juwelier, online kun je ook een heren horloge shoppen! Met een horloge zit je eigenlijk altijd goed, dit komt altijd van pas! Zorg er wel voor dat je goed de smaak van je man weet. De ene houdt van stoer, en de ander juist van een klassiek model. Je kunt natuurlijk altijd even polsen als je twijfelt. Laat bijvoorbeeld wat foto’s zien en vraag wat hij mooi vindt.

Kettingen of armbanden

Misschien denk je niet zo snel aan een ketting voor een man, maar wist je dat dit echt heel leuk kan zijn! Een stoere gouden ketting heren is echt eens een keer wat anders. Maar het moet natuurlijk wel bij je man passen! Liever iets veiliger? Kijk dan eens naar armbanden, deze heb je in allerlei soorten en maten voor mannen. Bijvoorbeeld van leer of met kralen. Net als een horloge, is ook een ketting of armband een dierbaar cadeau. Dit draagt je man (hopelijk) heel vaak met zich mee!

Lekker eten!

De liefde van de man gaat door de maag, toch? Ga eens lekker uitgebreid voor hem koken! Maak een heus 3-gangen diner en geniet van wat quality time samen. Liever geen diner? Maak dan lekkere hapjes voor ’s avonds bij een film of serie. Dat is net even wat extra’s dan normaal, wat natuurlijk super leuk is. Zeker wanneer de horeca dicht is, is dit ideaal om toch samen wat gezelligs te doen. Lekker wijntje of speciaal biertje erbij en je hebt een top avond.

Spel of game

De meeste mannen zijn dol op gamen of een spelletje spelen, daar kun je hem dan ook hartstikke blij mee maken. Misschien heeft je man wel een Playstation waar je een spel voor kunt kopen? Of koop een ouderwets bordspel zoals Monopoly, hier kun je je samen gezellig mee vermaken. Twijfels over wat je man leuk vindt? Geef hem bijvoorbeeld een kaartje waarop staat dat hij zelf een spel mag uitkiezen, succes verzekerd.

Een goed boek

Houdt je man van lezen? Dan is een boek een perfect cadeau. Zeker in deze tijden is ontspanning erg belangrijk. Kijk online naar de bestsellers en kies een boek wat bij hem past. Je kunt natuurlijk ook hier je man laten kiezen, zeker als je het lastig vind welk boek je moet kiezen. Dit is misschien wel minder leuk, maar dan weet je wel zeker dat het boek een succes is.

Wat voor cadeau zou jij je man geven?

Verwen je man met deze cadeautjes