We zijn nu al ruim een week aan het klussen in ons nieuwe huisje en het begint er steeds meer op te lijken! Maar gek genoeg interesseert dat bijna niemand en zijn ze meer geïnteresseerd in onze kinderplannen?! 

Wat is dat toch met een huis en kinderen. Bram en ik hadden er nog helemaal niet zo bij stil gestaan. Maar tijdens de kijk bezoekjes van vrienden en familie tijdens het verhuizen kwam de vraag ‘en wanneer volgen de kinderen?’ steeds vaker voorbij.

Verhuizen 1
Komt die vraag nou omdat we nu in eens van een huis met 1 slaapkamer naar een huis met 3 slaapkamers gaan? Want zo hadden wij het niet eens eerder gezien. 1 slaapkamer, 1 inloopkast en dan mijn eigen blog kantoortje zodat ik lekker ongestoord aan de slag kan. Maar een babykamer? Nee daar hadden wij nog niet bij stil gestaan.

Verhuizen 2

 

Maar goed, wat niet is kan zeker nog komen. Alleen willen we voor nu nog eerst lekker van ons samen in ons nieuwe huisje genieten! Kinderen volgen vast wel, maar nog zeker niet nu. Wie weet denken we er volgend jaar anders over?

Wat denk jij? Betekend verhuizen ook gelijk kinderen?

Nieuwehandtekening