Raamdecoratie van Veneta slaapkamer

Een tijdje geleden zijn we begonnen met het opknappen van de slaapkamer. Het heeft even geduurd. Maar het is dan eindelijk helemaal naar onze zin! Dat het zo lang duurde was door de levertijden waar we mee te maken hadden. Maar ik beloof je, het was het wachten waard! Kijk je mee?

In mijn vorige slaapkamer make-over artikel vertelde ik over de muren die nogal saai waren. Deze hebben we heel leuk kunnen decoreren met de prachtige posters van Desenio. Toch was het nog niet af. Er moest echt een nieuw bed komen en ook de raamdecoratie moest er aan geloven. Beide dingen kosten veel tijd om uit te zoeken. Want zoals jullie vast wel weten is het juiste matras echt belangrijk, en daarbij hadden we ook niet echt een idee over wat we nou wilden qua raamdecoratie. Vandaag ga ik iets meer in op het laatste, de raamdecoratie.

Gordijnen, plissé of toch duo gordijnen?

Leuk zo’n lichte slaapkamer, maar wanneer je er donkere gordijnen ophangt is de hele kamer gelijk zo donker. Ook al laat je de gordijnen open. Dat is iets wat ik niet meer wilde. Maar waar ga je dan voor. Plissé is natuurlijk erg mooi, maar met onze huidige ramen is dat gewoon niet heel erg praktisch. Gewone gordijnen kunnen ook echt prachtig zijn in de slaapkamer, maar omdat wij onder het raam slapen is dat weer niet handig met het openen en sluiten van de gordijnen. Laat staan de stof die dit met zich mee brengt. De keuze viel dan ook op de prachtige verduisterende duo rolgordijnen van Veneta.com.

Over Veneta.com

Veneta.com is een online specialist in raamdecoratie op maat waar je online al je raamdecoratie op maat kunt bestellen. Het fijne aan Veneta.com is dat je alle hulp krijgt die je nodig hebt. Zo kunnen ze je helpen met gratis advies, het inmeten maar ook het kiezen van kleuren. Voor de kleur keuze heb ik namelijk een aantal gratis kleurstalen besteld zodat ik rustig in de slaapkamer kon kijken welke kleuren het best zouden passen. Wij hebben de duo gordijnen zelf opgehangen (we hebben er inmiddels ervaring mee!) maar mocht je iets minder handig zijn dan kun je ook een monteur van Veneta.com alles laten ophangen!

Dit is de kleur off white zo goed mogelijk in beeld gebracht.

En dit is het resultaat!

Wij zijn echt ontzettend blij met onze nieuwe raamdecoratie! We hebben gekozen voor een verduisterend duo rolgordijn in de kleur Off White. Door voor deze kleur te hebben gekozen houden we de slaapkamer nog steeds licht zonder dat er altijd een rolgordijn open moet staan. ‘S avonds als we naar bed gaan is wel alles verduisterd omdat de rolgordijnen nauwelijks licht doorlaten. En het ophangen? Dat was ook echt een simpel klusje doordat er ook een hele goede handleiding bij zat.

Het laatste puntje waar wij nog op gewacht hadden was het nieuwe bed. Zouden jullie ook hier een artikel over willen lezen?