IMG_2421

Een lipstick met 3 kleuren in 1?! Dat kan toch niet goed gaan? De VDL Tint Bar zou toch echt 3 kleuren op je lippen moeten creëren. Ik ben natuurlijk mega nieuwsgierig en nam gelijk de proef op de som. Lees je mee?

IMG_2423

VDL is een merk uit Korea en schijnt een onderdeel te zijn van de Faceshop. Ik zelf had er nog nooit eerder van gehoord en ben dus even op onderzoek gegaan. Het viel me gelijk op dat zoals verwacht van de Koreanen de verpakkingen erg apart en kleurrijk zijn. Veel roze en fleurige kleuren en volop keuze!

IMG_242912

Nou zie je al op de foto dat er dus 3 kleuren zijn op de lipstick. De kleur die ik heb gekozen is 101 Triple Pink. De fel roze is de main color, de licht roze is de sub color en de beige is de base color. Maar waar dient dat dan voor?

Main Color

Verrijkt met Royal Jelly extract, deze kleurlaag is het felste. Het hydrateert en voorkomt droge lippen.

Sub Color

Dit is een licht getinte balm. Doordat dit net een tint lichter is zorgt het voor een natuurlijk gradiënt effect op de lippen.

Base Color

Dit is een lippenbalsem die natuurlijk blend met de lip lijn van je eigen huidskleur. Daarnaast is het ook een heerlijk zacht makende balsem.

IMG_2445

Het resultaat valt me enorm tegen. Ik had verwacht wel iets meer te zien. Het voelt wel enorm hydraterend aan maar daar is het ook echt gelijk mee gezegd.

IMG_2444

Ik verwacht van een lipstick wel een mooie kleur maar helaas viel deze tegen. Ik zie ook niet echt een onderscheid of een gradiënt op mijn lippen. Helaas is het dus een flop!

Wat vind jij van dit soort lipsticks?

handtekeninglichtroze