SAMSUNG CAMERA PICTURES

Brrr, het word toch wel erg koud na al die warme winterdagen. Dat betekend weer schale lippen, droge handen en die vervelende wondjes op mijn handen. Tijd om weer eens een handig potje vaseline in mijn tas te doen. En wat is er dan leuker dan een roze Limited Edition! Lees je mee?

Vaseline Sugar Coated

Vaseline komt met een super schattige limited edition lippenbalsem die echt onmisbaar is voor deze winter. De roze limited edition van Vaseline heet Sugar Coated. De welbekende blikjes van Vaseline bevatten petroleum jelly. Dit zorgt er voor dat je lippen lekker zacht worden en herstellen. De Vaseline Sugar Coated ruikt lekker fris en zoet. En daarnaast smaakt ook lekker zoet als je over je lippen likt. Het doet me een klein beetje denken aan grapefruit. De vaseline heeft niet echt een hele duidelijke kleur.

Vaseline Sugar Coated

Vaseline Sugar Coated

Het eerste wat ik dacht toen ik de naam zag was dat er daadwerkelijk suiker in zou zitten of dat het een soort lipscrub zou zijn. Blijk ik het even flink mis te hebben. Er zit namelijk helemaal geen korrel of suiker in. Het is wel een lekker zoet geurtje en heeft een mierzoet blikje. Te schattig al zeg ik het zelf!

Vaseline Sugar Coated

De Vaseline Sugar Coated is een Limited Edition en is verkrijgbaar vanaf eind januari bij Kruidvat voor €2,99.

Wat vind jij van deze LE van Vaseline?

Nieuwehandtekening