De tijd vliegt natuurlijk nu we weten dat we rond 22 december een nieuw leven in ons midden hebben. Er moet dan ook nog een hoop gedaan worden. Een van de die dingen is het omtoveren van de inloop kast naar een babykamer. Benieuwd wat onze plannen zijn? Lees dan snel verder!

Ja ik hoor je al denken, een inloop kast?! Ja, toen we net het huis kregen hadden we kamers in overvloed, dus om de ruimte nuttig te gebruiken besloten we om van een van de kamers een grote inkoop kast te maken.Iets waar we eigenlijk nooit spijt van hebben gehad. Alleen nu met de kleine op komst moet die kamer toch echt ruimte gaan maken voor de babykamer.

Geen inloop kast meer??

Nee hoor, we hebben de inloop kast alleen verplaatst naar de zolder. De zolder is bij ons een mega grote ruimte waar eigenlijk alleen de wasmachine stond en wat spul voor bram om te sporten (wat overigens nooit gebruikt word). We besloten dan dus ook om de zolder in 2 delen op te zetten. De ene kant is voor het wassen en strijken en de andere kant word onze nieuwe inloop kast.

Omdat het een hele grote open ruimte is op zolder met een schuine wand hebben we gekozen om onze oude KALLAX kasten van Ikea te gebruiken als een soort room devider. Naast dat we er dan spulletjes in kunnen opruimen breek het de ruimte een beetje. Ook konden we heel makkelijk onze oude kleding kasten naar boven verhuizen zodat we hier ook geen nieuwe kasten voor hoefde aan te schaffen. En omdat er een kleine nis overbleef in de hoek van de kamer hebben we met hout van de Karwei zelf schappen gemaakt voor alle schoenen. We hebben dus een mooie grote schoenenkast er bij!

Nou is de kledingkamer natuurlijk niet compleet zonder een mooi vloerkleed van Karwei. Ik had al een mooi rond vloerkleed gezien, maar ook trekken de vintage vloerkleden mij heel erg. Ik denk dat we eerst maar eens even moeten kijken wat voor een maat vloerkleed we nodig hebben voor ik gelijk de winkel weer in duik haha. Ook moet er nog een mooi rolgordijn komen zodat we geen pottenkijkers hebben bij het omkleden. Wat we hier precies willen weten we nog niet. Van het weekend gaan we dus weer even lekker shoppen!

Het volgende project gaat de babykamer worden. Benieuwd hoe die er uit komt te zien? Houd dan zeker mijn blog in de gaten!

Heb jij ook een inloop kast?

Handtekening Jamey