Damiware rocky eetkamerstoel jamey

Hoewel ik een super leuk kantoor boven heb zit ik regelmatig toch weer beneden. Niet omdat ik boven niet goed zit, maar omdat ik het heerlijk vind om te werken terwijl Noé lekker in de box aan het spelen is. Tijd om de eettafel dus om te toveren naar een werkplekje!

Ons huis heeft op de beneden verdieping een niet al te logische indeling. Hierdoor kunnen we enkel een eettafel van 1.60 kwijt. Iets waar ik enorm van baal omdat ik altijd een lange robuuste eettafel met een bankje wou. En omdat wij een kat hebben die enkel op de stoelen wilt slapen hebben wij destijds plastic kuipstoeltjes gekocht. Maar geloof mij, wanneer je er minimaal 4 uur per dag op zit om te werken word je niet vrolijk. Tijd dus om iets nieuws te zoeken dus. 

Damiware, voor alles in en rond het huis!

Na wat zoeken kwam ik uit bij Damiware. Een leuke interieur webshop met onder andere die super leuke bankjes waar ik al zo lang van droom Haha. Dat moet toch haast wel een voorteken zijn! Na even zoeken kwam ik uit bij de Rocky eetkamerstoelen. Een industriële robuuste eetkamerstoel die toch ook heel goed past bij ons Scandinavische strakke interieurstijl. 

De eetkamerstoelen hebben mat zwarte poten. Zitting is gemaakt van een grijze lederlook bekleding. Het ruit motiefje geeft een mooie classy uitstraling. Een lekkere cappuccino, laptop en een muziekje op en ik kan er weer een paar uur tegen aan! 

Damiware rocky eetkamerstoel 4

Damiware rocky eetkamerstoel 6

Comfortabel!

Waar ik dit keer wel goed op heb gelet bij het uitkiezen van nieuwe stoelen is het stukje comfort. Onze vorige stoelen waren zoals ik al vertelde van hard plastic. ideaal als je stoelen wilt die makkelijk schoon te maken zijn. Maar funest voor je rug kan ik je uit ervaring vertellen. Doordat deze stoelen een fijne hoge rugleuning hebben die ook een beetje meeveert zit ik echt 100x beter!

Damiware rocky eetkamerstoel 45

De Rocky eetkamerstoelen komen in een set van 2 en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik heb gekozen voor de kleur stone. Mocht je nog op zoek zijn naar leuke eetkamerstoelen, ga dan snel kijken bij Damiware want ze zijn nu in de aanbieding van €179,99 voor €139,99. 

Wat vind jij van mijn nieuwe stoelen? Comfy right?!

Handtekening Jamey