Het is zo ver, ik ga me volledig focussen op mijn eigen bedrijf en blog! Zelfstandig ondernemer worden is een hele spannende keuze, maar het is het vast en zeker waard! Benieuwd naar het verhaal erachter? Lees dan snel verder.

Hoewel ik met heel erg veel plezier bij Savvii als accountmanager heb gewerkt hield het hier helaas op. En gezien mijn bedrijf en blog super goed lopen leek het mij een logische stap om als zelfstandig ondernemer verder te gaan met het geen waar ik een enorme passie voor heb. Ik blog nu sinds een jaar of 3 met ontzettend veel liefde en passie. Hoewel ik nog veel meer wil leren en doen heb ik echt het idee dat ik mijn droom baan heb gevonden.

Een half jaar geleden ben ik samen met Judith (ook een zelfstandig ondernemer bekend van PinkPress) een bedrijf begonnen. Hoewel dit als een hobby is begonnen groeide het binnen no-time uit tot een groot succes en werd het voor mij steeds drukker en drukker. Het grappige is dat bijna alle bloggers wel begrijpen wat wij met Jumey doen. Maar de mensen in mijn directe omgeving hebben vaak geen flauw idee wat het inhoud en wat bloggen überhaupt is. Toen ik vertelde dat ik fulltime ging “bloggen” schrokken ze wel een beetje.

zelfstandig ondernemer 1

Maar zoals ik al zei, het werd en is steeds drukker voor Judith en mij. En gezien ik er zo ontzettend veel plezier in heb was het gewoon tijd om de knoop door te hakken. Na veel rekenen, overleggen met zowel Judith als mijn lieve vriend (die niets anders dan supportive is) hebben we dan ook besloten dat ik verder ga met mijn eigen bedrijf als zelfstandig ondernemer.

Wat kunnen jullie van mij gaan verwachten?

Nog meer leuke blogs, nieuwe samenwerkingen en ook iets nieuws wat ik nog even geheim houd. Daarnaast zal ik ook veel meer bezig gaan zijn met Jumey. Het is zo ontzettend leuk om te lezen hoeveel bloggers we aan leuke samenwerkingen hebben geholpen. En natuurlijk ook blijven helpen. Mocht je je nog niet hebben ingeschreven bij Jumey, doe dat dan snel! Wie weet heb ik binnenkort ook wel een leuke samenwerking voor jou!

zelfstandig ondernemer

Voor nu ben ik lekker druk met het opknappen van mijn kantoor. Ik zal er immers nu 5 dagen per week (minimaal) in doorbrengen. Er komt een heel nieuw bureau en nog veel meer dingen. Maar hier houd ik jullie van op de hoogte middels een paar leuke interieur blogs.

Ik heb er enorm veel zin in en kan dan ook niet wachten om me volledig te gaan storten op mijn passie en droom. Zonder jullie support was dit nooit gelukt! ❤️

Handtekening Jamey