Het is weer hoesjes tijd! Dit keer niet een standaard hoesje maar een portemonnee en telefoon hoesje in één! Perfect voor een feestje of een dagje uit. Lees je mee?

Valenta claimt dat dit hoesje universeel is. Helaas heb ik direct moeten ondervinden dat dit niet waar is. Er zit namelijk in het midden van het tasje een speciale ruimte voor je telefoon. Ik zelf heb een iPhone 6 Plus en helaas past deze niet in het tasje. Gelukkig heb ik ook nog een iPhone 5 en die paste gelukkig wel!

IMG_2930

Zoals ik al zei zit er in het midden een speciaal vakje voor je telefoon. Ook is er ruimte voor pasjes, brief-, en muntgeld. Er zit een bandje bij het hoesje/tasje waarmee je hem makkelijk om je pols kan dragen.

IMG_2927

Ik ben er erg blij mee, ondanks dat mijn iPhone 6 plus er niet in past. Ik wou toevallig toch al gaan kijken voor de nieuwe iPhone dus dan zal ik ook wel weer een iPhone 6S hoesje nodig gaan hebben!

IMG_2932

Het Valenta smartphonehoesje is in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar bij GSMpunt.nl en kost €59,95. En speciaal voor jullie mag ik een kortingscode aanbieden waarmee je 50% korting krijgt op alle Valenta portemonnee hoesjes! De code is VALENTA50. Shopse!

Vind jij het ook zo fijn om je telefoon en portemonnee in 1 te hebben?

Nieuwehandtekening