Mijn papa is een held, mijn papa is er altijd en wanneer ik hulp nodig heb met klussen bel ik … uiteraard papa! Tijd om papa eens met vaderdag in het zonnetje te zetten! Lees je mee?

Papa, pappa, pap, paps en pa is de naam die veelal door kinderen wordt gebruikt voor hun vader. Voor mij betekend dit woord veel en veel meer! Mijn vader is namelijk heel speciaal. Benieuwd waarom?

Papa is mijn persoonlijke dokter

Wanneer ik niet lekker ben, ergens een pijntje heb of mezelf heb gesneden in mijn vinger bel ik altijd eerst mijn papa. Hij is immers mijn persoonlijke dokter! Waarom zou ik een afspraak maken bij de huisarts als ik een arts in huis heb? Verbandjes leggen, met zijn hand voelen of ik koorts heb, dat zijn toch dingen die dokter papa veel beter kan!

Papa is mijn persoonlijke klusjes man

Ok, hier maar ik mijn lieve Bram niet altijd even blij mee want als er ook maar iets in huis gedaan moet worden bel ik eerst mijn vader. Hoewel Bram nog wel eens geïrriteerd reageert is en zal ook altijd papa de eerste zijn waar ik aan denk als er weer iets “handigs” gedaan moet worden in huis.

Hij is er altijd

Of het nou ’s morgens vroeg is of diep in de nacht. Als ik papa nodig heb kan ik altijd bellen. Ook al betekend dit de volgende ochtend mega wallen onder de ogen, hij is er mooi wel voor mij! Ik vond het dan ook wel toepasselijk om hem een mooie zonnebril van Ray-Ban cadeau te geven voor vaderdag.

Papa is streng maar rechtvaardig

Hoewel ik vroeger vond dat papa té streng was weet ik nu wel beter. Streng zijn is niet zo erg, zolang het maar rechtvaardig is. En dat is iets wat papa altijd is!

Papa de persoonlijke bank

Tja, het is misschien wat gek. Maar toen ik voor het eerst op mijzelf ging wonen waren mijn ouders (natuurlijk niet alleen papa hoor!!) er altijd voor mij financieel. Het was allemaal even wennen en dat resulteerde er in dat ik soms echt op droog brood, vissticks en water leefde. Gelukkig kwamen mijn ouders dan weer langs met tassen vol boodschappen en kon ik weer lekker eten. Uiteraard kwamen daar dan ook de welbekende adviezen bij kijken.

Vaderdag cadeautip! – Secrid portemonnee!

In mijn beleving is mijn vader de beste vader die een meisje zoals mij zich kan wensen. Mijn vader verdiend dan ook de beste vaderdag cadeaus. Het is wellicht maar materiaal, maar het is wel mijn manier om te laten zien dat ik van hem hou.

Is jouw vader ook de beste?

Handtekening Jamey