Vaderdag Bram en Noe knuffelen

Vaderdag komt er weer aan. En dan traditie om je vader weer eventjes in het zonnetje te zetten. Maar hoe maak je papa blij? Ik geef je een aantal tips! 

Niet iedere vader is het zelfde. De een is een echte klusser, de ander vind het juist leuk om de hele dag achter de BBQ te staan. Maar wat geef je dan aan jouw vader? Ik ben op onderzoek uitgegaan en heb een aantal leuke tips voor je. 

Voor de gadget liefhebber

Voor de papa’s die gek zijn op gadgets zijn er genoeg leuke ontwikkelingen. Zo heb ik onlangs een heel tof iets mogen uitproberen bij Google. Namelijk de Google Home Hub. Binnenkort verschijnt hier nog een compleet artikel over, maar ik kan je vast verklappen dat het zinnetje “Hey Google, hoe word het weer vandaag” echt een hit is bij je vader wanneer hij de Google Home Hub krijgt voor vaderdag. 

Een heerlijke parfum

Daar sla je nooit de plank mis mee. Een van de toppers op dit moment is Chanel Bleu de Chanel. Dit is een uitgesproken houtachtige mannenparfum. Maar ook de Hugo Boss Boss Botled blijft favoriet bij veel mannen. Dit is een echte tijdloze en elegante geur die tot op de dag van vandaag in de top verkopen lijst staat. Weet je niet zo goed welke geur je voor je vader moet kopen, of wat hij lekker vind? Kijk dan even naar zijn huidige parfum. Vaak kan je dan al een beetje afleiden wat voor een geuren hij lekker vind. 

Vaderdag Bram en Noe

Voor de BBQ man

Bram is gek op de BBQ. Wanneer het een beetje lekker weer is steekt hij het liefst de BBQ aan. Maar omdat ik geen zin heb om iedere keer de vlekken uit zijn kleding te wassen heb ik vorig jaar een mooie leren schort voor hem gekocht. Stoer, maar toch ook wel verrekte handig voor mij!

Een zelfgemaakt vaderdag cadeau

Samen met Noé ga ik deze 2e vaderdag ook weer zelf wat maken. Kleuren vind ze erg leuk, en ook met wat verf komen we een heel eind. Wil je dus samen met je kleintje wat maken? Trek dan even de creatieve schoenen aan en ga lekker samen knutselen!

Zo maak je papa blij! Hopelijk heb je wat aan mijn tips. Fijne vaderdag toegewenst!