19 Juni is het alweer vaderdag, dat betekent cadeautjes zoeken! En gezien het heerlijk weer is om te fietsen of lekker motor te gaan rijden leek het mij leuk om een praktische cadeau tip te zoeken! Kijk je mee?

Het is echt al heerlijk weer. Ik zie de mountainbikers en motorrijders ook om de haverklap voorbij komen. En wat is er nou handiger dan een fiets-, motor- of autohouder zodat de mannen makkelijk hun telefoon kunnen meenemen om bijvoorbeeld muziek of de navigatie in aan te zetten. Ik ging natuurlijk gelijk op onderzoek uit en kwam uit bij Shop4Houders.nl. Dé specialist als het gaat om zowel speciale als universele houders.

Mijn vader is echt een motor muis. Samen met de rest van onze motor rijdende familie gaan ze regelmatig een ritje maken en dan is het zeker handig om je navigatie aan te kunnen zetten. Voor mij paps zou ik dan ook gelijk gaan voor de Universele Motor houder.

vaderdag 2

Nou is mijn vader niet heel erg sportief, maar ik ken er genoeg die dat wel zijn. Daarom vond ik het ook wel erg leuk om te zien dat er voor fietsers ook handige houders zijn. Deze maak je simpelweg vast aan je stuur en daar kun je dan je telefoon in kwijt. Handig en ook nog eens veilig!

vaderdag 1

En voor alle papa’s die op vakantie gaan hebben ze ook een hele handige auto houder! Deze heeft een hele handige zuignap die je op iedere raam kan bevestigen. Als je vervolgens je telefoon op speaker zet kan je ook nog eens handsfree bellen. Maar het is natuurlijk ook erg handig als je kleine kids in de auto hebt die even een filmpje willen kijken.

Ik heb mijn keuze al gemaakt en ga voor de Universele Motor houder voor mijn papa! Welke universele houder kies jij voor jou papa? Laat mij in een Comment weten of je voor een fiets-, motor– of autohouder zou gaan en wie weet win jij voor jouw vader wel een universele houder! De winnaar zal volgende week bekend worden gemaakt.

Happy Vaderdag alvast!

Nieuwehandtekening