Over een klein weekje is het alweer zo ver: Vaderdag. De dag om je vader, of de papa van jouw kids, eens goed in het zonnetje te zetten. Een cadeau voor mannen blijft altijd lastig, waar maak je ze nou echt blij mee? In dit blog deel ik diverse tips met je voor leuke Vaderdag cadeaus.

 

Geschenkset

Met een geschenkset zit je altijd goed. Een geschenkset voor heren bestaat bijvoorbeeld uit een parfum en douchegel, praktisch en lekker! Dit is ook de perfecte manier om voor je man een nieuwe geur uit te testen.

Geschenksets zijn er in diverse prijsklassen, zodat er altijd een passend cadeau te vinden is. Zo zijn er goedkopere sets van bijvoorbeeld Dove met een deodorant en douchegel, maar ook duurdere sets van Hugo Boss met o.a. een parfum.

 

Baardverzorging

Hier zou ik nooit zo snel aan denken, maar ik vind dit echt een origineel cadeau! Baardverzorging is voor mannen met een baard onmisbaar. Hoe leuk is het dat jij wat fijne producten voor je man koopt waarmee hij zijn baard kan verzorgen. Je kunt denken aan vele verschillende producten en ook hier kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Wat goedkoper cadeau? Kijk dan naar een fijne olie, wax of balsem. Wat meer uitgeven? Shop dan een fijne trimmer of complete cosmeticaset. Origineel en handig!

 

Dingen voor de tuin

Met dingen voor in de tuin maak je iedere vader blij. Dit kan van alles zijn, van barbecue spullen tot een nieuwe plant. Of van tuingereedschap tot een nieuwe parasol. Zeker met de zomer in aantocht, komen deze cadeaus goed van pas. Vind je het lastig om zelf te kiezen wat jouw man graag zou willen voor in de tuin? Geef dan een cadeaubon van een tuincentrum, zodat hij zelf wat kan uitkiezen. Succes gegarandeerd!

 

Dagje wat leuks doen

Ben je niet van de cadeaus, maar ga je liever een dagje wat leuks doen? Dan is dit natuurlijk ook leuk om te geven! Je kunt dan met Vaderdag gelijk een dagje weg, of je maakt een tegoedbon voor een later moment. Onze favoriete uitjes en dingen om thuis te doen:

  • Wandelen en onderweg ergens lunchen
  • Een festival
  • Een bier- of wijnproeverij
  • Stadswandeling
  • Naar een grote speeltuin met terras erbij (kids tip!)
  • Naar een overdekt zwembad (kids tip!)
  • Uitgebreid eten of barbecueën thuis
  • Een filmmiddag- of avond!

 

Heb jij al een cadeau in huis voor Vaderdag?

Vaderdag cadeau tips