Dat ik een fan ben van de producten van Urban Decay is geen geheim. Hoewel voor de meeste de Naked 1, 2 en 3 favoriet zijn is voor mij het basics pallet een echte musthave. Ik was dan ook enorm blij om te horen dat het Naked Basics pallet een opvolger heeft! Ik heb het Urban Decay Naked Ultimate Basics pallet dan ook met liefde geprobeerd. Lees je mee?

Urban Decay heeft een geweldige Naked lijn ontwikkelt met oogschaduw, foundations, lipsticks en nog veel meer. En als groot fan van UD heb ik van alles wel iets in mijn stash. Maar mijn ulltime favorite is het Naked Basics palletje. Niet alleen om de geweldige draagbare kleuren en hun welbekende goede pigment, maar ook omdat hij ideaal is om mee te nemen. Ik was dan ook blij dat er weer een tweede variant uit kwam. Nu zijn deze twee samengevoegd tot 1 mega mooi Ultimate Basics pallet. Zal de nieuwe Urban Decay Naked Ultimate Basics mijn nieuwe favoriet worden?

Vergeleken met de kleine velvet achtige verpakking van de Naked Basics palletten is de Ultimate Basics pallet huge. Niet zo gek, er zitten namelijk 2 keer zo veel kleuren in het pallet. Het pallet zit in een mooi stylish rosékleurig doosje met en net zo groot spiegeltje. Ook krijg je er een dubbelzijdige kwast met synthetische haren bij. In het pallet zitten 12 kleuren. Van koele kleuren tot mooie warme tinten.

Urban Decay Naked Ultimate Basics

Blow – Nudie – Commando – Tempted – Instinct – Lethal

Hoewel de kleuren echt mooi zijn voor een dagelijkse look vind ik ze wel een klein beetje tegenvallen in pigment. Ik had verwacht dat de kleuren iets beter naar voren zouden komen. Met een goede primer zie je de kleur wel beter overigens.

Pre-Game – Extra Bitter – Faith – Lockout – Magnet – Blackjack

Deze kleuren zijn weer een stuk donkerder. Vooral de kleur Pre-Game sprint er voor mij uit! Ook vind ik Magnet een mooie kleur voor een smokey eye.

Urban Decay Naked Ultimate Basics

Het pallet is voor mij nu een dagelijks go-to pallet die standaard op de badkamer klaar ligt voor mij. Als ik op stap ga neem ik nog wel altijd mijn Naked Basics pallet mee, maar voor thuis is dit wel echt een musthave! Het pallet is in Nederland bij ICI Paris XL te koop voor €53.

Wat vind jij van het Urban Decay Naked Ultimate Basics?

Handtekening Jamey