Vegan, diervriendelijk, geweldig voor je haar en ook nog eens een prachtige verpakking. Urban Alchemy is onlangs gelanceerd in Nederland en ik heb 2 producten voor jullie mogen testen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Urban Alchemy is een vrij nieuw merk (lees opgericht in 2017). Wat de makers willen opbouwen is een merk dat het dagelijkse leven van kappers eenvoudiger maakt. Dit doen ze door innovatieve producten te lanceren die niet alleen goed zijn voor je haren, maar ook passen bij de laatste trends. Maak kennis met de Opus Magnum lijn van Urban Alchemy. Letterlijk betekend dit “het grote werk” Maar voor Urban Alchemie staat het voor de hoogte kwaliteit en het beste resultaat. Benieuwd geworden?

Opus Magnum Salt Scrub Shampoo

Een scrub voor je haar is voor mij helemaal nieuw. Ik scrub regelmatig mijn lichaam en gezicht. Maar waarom zou ik mijn haar moeten scrubben? De Opus Magnum Salt Scrub Shampoo zorgt ervoor dat de dode huidcellen en het overtollige talg van de hoofdhuid verdwijnt. Je brengt de scrub net zo aan als een gewone shampoo, even lekker inmasseren over de hoofdhuid en haarpunten en daarna even uitspoelen. Urban Alchemy adviseert om de scrub eens per week te gebruiken.

Opus Magnum Hydrating & Soothing Conditioner

Na je heerlijke scrub behandeling wordt het aangeraden om de Opus Magnum Conditioner te gebruiken. Deze hydrateert je haar en zorgt voor een heerlijk zacht eindresultaat. De conditioner heeft een bijzondere formule van vitamine B5 en panthenol, welke het haar optimaal hydrateert- en verzacht.

De Opus Magnum salt scrub cleanse en de hydrating & soothing conditioner zijn niet heel goedkoop. Per stuk kosten de producten €19,95. Nou zijn de Urban Alchemy haarproducten wel erg fijn en zie ik zeker resultaat. Maar om nou elke maand €40 uit te geven aan een shampoo en conditioner. Nee ik denk niet dat ik dat zo snel zou doen. De producten van Urban Alchemy zijn onder andere bij John Beerens te koop en bij aangesloten salons.

Heb jij al eens eerder gehoord over Urban Alchemy?

Handtekening Jamey