update kinderkamer

Zoals ik jullie enkele weken gelden liet weten ben ik bezig om de kinderkamer van mijn dochter een make-over te geven. Ik heb gekozen voor de Scandinavische stijl. Vandaag laat ik jullie een update kinderkamer zien zoals beloofd. Het is nog lang niet af maar het begin is er! Kijk je gezellig mee.

update kinderkamer

Om direct de meest grote verandering door te voeren heb ik gekozen om gelijk de muur in een totaal andere kleur te verven. Ik wist een beetje wat ik wilde, uiteindelijk is de kleur donkerde geworden als ik wilde maar vind hem nu helemaal te gek! Ik heb bij de Karwei voor Le Noir & Blanc gekozen in de kleur Vineyard Purple. De extra matte muurverf geeft bij gebruik in 2 lagen een poederig effect, net zoals krijtverf. Deze dekte al volledig bij 1 laag!

update kinderkamer

De papieren speelgoedzak heb ik gekocht bij de Kwantum voor €9.00 en de letterslinger voor €4,00 ook bij Kwantum. Online had ik de papieren speelgoedzak ook gezien maar dan voor €18,00. Het is dus echt goed om soms even wat verder te kijken dat kan soms aardig wat schelen. Het kleine wolkenkussen heb ik gekocht bij Zeeman voor maar €3,50, dit soort kussens zijn kenmerkend voor de Scandinavische stijl. En zoals je ziet het hoeft niet allemaal duur te zijn. Zelf denk ik dat het mooi is om een combinatie te maken van wat duurder items en betaalbare items, zo doe ik dat door het hele huis. De overige kussenslopen zijn van H&M Home en ook het sterren dekbedovertrek heb ik bij H&M Home gescoord voor €19,95.

update kinderkamer

update kinderkamer

Met kerst heb ik mijn dochtertje deze leuke en zachte knuffel cadeau gedaan. Ook deze komt bij H&M Home vandaan voor €14,90.

update kinderkamer

Een lightbox is één van mijn favoriete interieuritems. Je kan er persoonlijke quotes of lieve zinnetjes op te plaatsen. Er zijn ook losse symbolen te koop voor thema’s zoals: Kerst, Pasen, Verjaardagen etc. Daardoor kan je je lightbox nog meer opleuken en persoonlijker maken. Ik heb de A Little Lovely Company Lightbox A4 zwart + A Little Lovely Company symbolen set voor Lightbox celebrations in de webshop van Mevrouw Aardbei gekocht.

update kinderkamer

De vlaggenlijn heb ik ook online gekocht in de webshop van Lidor van het Italiaanse merk Numero 74. De slinger bevat precies de kleuren die ook in de kamer terugkomen. Ze zijn prachtig afgewerkt met belletjes. De producten van Numero 74 zijn sprookjesachtig en speels en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als, wol, kasjmier, linnen, of katoen. Alle producten worden met de hand gemaakt in Thailand.

update kinderkamer

Dit was de update van de kinderkamer. Ik ben zoals ik in het begin al zei nog lang niet klaar maar het begin is er. Ik wil graag nog wat mooie posters, een bureau etc. Zodra ik weer wat leuks heb zal ik het zeker met jullie delen!

Wat is de stijl van jouw huis of kinderkamer?