We zijn alweer 2 maanden verder! Wat vliegt de tijd toch voorbij. Benieuwd wat er de afgelopen twee maanden allemaal is gebeurt met Noé en mij? Lees dan snel verder.

Er is een hoop veranderd. Mijn leven stond in het begin even helemaal op zijn kop. Waar ik voorheen lekker de hele dag foto’s kon maken en blogs kon schrijven ben ik nu fulltime bezig met onze lieve kleine Noé. Vooral in het begin kon ik dit wel combineren, maar nu ze toch iets minder slaapt word het wat lastiger. In samenwerking met Sleepyhead mocht ik een nestje proberen. En trust me! Dit is de uitvinding van de eeuw. Noé word er zo rustig van en ze slaapt veel langer door in haar Sleepyhead nestje. Ik kan op deze manier weer wat beter doorwerken en dat is toch wel echt heel erg fijn (hoe leuk ik het ook vind als ze wakker is). Mocht je trouwens ook een Sleepyhead willen voor je kleintje, met de code Beautyunboxing15 krijg je 15% korting.

Koemelkallergie, volledig ontroostbaar

Een ander dingetje waar we de afgelopen maanden mee te maken hebben gehad is eczeem, krampjes, niet willen slapen en heel erg veel huilen. Na 4 soorten creme en 5 bezoekjes aan de huisarts zijn we toch gaan denken aan een koemelkallergie. We zijn dus nu over gegaan naar Nutrilon pepti en ze reageert er echt super op. Wel zie ik er tegen op om volgende week te testen of ze weer “achteruit” gaat wanneer we haar weer standaard voeding geven. Het waren namelijk helse weken toen ze zo veel eczeem en krampen had. Nou hebben we wel een KipKep Woller (nog zon aanrader voor iedere moeder) maar daar krijg je het ontroostbare gekrijs niet mee weg. Maar laten we hopen dat ze niet lang terug moet naar haar oude voeding en het consultatie bureau bevestigd dat Noé een koemelkallergie heeft.

Lekker lachen!

Wat ook ontzettend leuk is om te zien is dat ze nu echt begint te lachen en soms zelfs met leuke geluidjes. In de box speelt ze ook lekker met haar babygym en soms kan ze wel zo een kwartier liggen staren in het spiegeltje. Ik vind de babygym die we nu hebben alleen niet heel handig want die valt continue om. Misschien toch maar zelf mijn code gebruiken om die van sleepyhead te halen? Die kan namelijk weer aan het nestje vast gemaakt worden… of heb jij nog een tip?

Verder ben ik de afgelopen week ook een aantal keer met Noé aan de wandel gegaan naar het dorp voor de boodschappen. We hebben een Dubatti kinderwagen gekocht, maar ik heb toen nooit echt rekening gehouden met opberg ruimte. Ik merk nu toch wel dat er qua boodschappen amper wat mee kan in de wagen. Dus heb ik maar een boodschappen net aangeschaft die je aan de voorkant kan vast maken. Zo kan ik toch wat meer boodschappen meenemen. Mooi is anders, maar het werkt.

Milo & Noé 

Lieve Milo is echt gek op Noé. Hij komt er regelmatig bij liggen en wanneer ze in de box ligt en huilt gaat hij er altijd even bij staan om haar te troosten. Het is echt een door en door lief hondje. We hadden ook niet verwacht dat hij anders zou worden, maar toch is het altijd even spannend!

Inmiddels zijn we voor Noé ook maar de kledingkast doorgegaan. Veel van haar kleding past ze al niet meer. Ze heeft vind ik nog best lang maar 56 gehad (zeker 2 maanden). En nu is ze dan toch over naar maat 62. Sommige dingen zijn nog wat ruim, maar ach, het staat zo schattig! Mocht je me nog niet volgen, op Instagram laat ik heel regelmatig in mij. Stories leuke outfitjes van Noé zien.

Nou dit waren de afgelopen maanden eigenlijk in een notendop. Ik kan nog veeeeel meer vertellen maar dan ben je nog wel een paar weken aan het lezen ben ik bang. Maar laat even weten in de comments of je dit soort update artikelen leuk vind, misschien schrijf ik er dan volgende maand weer een.

Handtekening Jamey