Een hele poos geleden heb ik een swap gedaan met mijn Duitse vriendin Manuela. We hebben elkaar leren kennen in een swap groep en het klikte gelijk. Een half jaartje geleden heeft ze me weer benaderd om een leuke swap te organiseren, uiteraard werd dit weer een gigantische box!

Manuela neemt echt de tijd voor me. Ze stelt me veel interesse vragen en ik haar ook. Zo leer je elkaar echt kennen en weet je precies waar je iemand blij mee maakt. Zo wist ze dat ik al heeeeel erg lang wat van MAC wilde proberen en dat ik gek ben op de gellak van Alessandro. Maar genoeg gekletst! Jullie zijn vast net zo nieuwsgierig als ik om te zien wat er allemaal in de gigantische box zat die ik kreeg dus pak een kopje thee en kijk lekker mee!

IMG_1989

Wat heeeerlijke Lancôme producten. Ik kende de neutrale lipstick nog helemaal niet, het is eigenlijk een soort Labello.

IMG_1980

Een heerlijke bodybutter van Soap & Glory en twee EOS lipbalms. Ik heb over de EOS laatst ook nog een DIY gemaakt!

IMG_1971

IMG_1973

IMG_1976

Super leuk hé! Allemaal mooie kleurtjes nagellak. Ik was helemaal over the moon toen ik de Alessandro Hawaiian Dream zag!

IMG_1962

4 prachtige mono’s van Catrice. Altijd handig!

IMG_1992

Mijn held! Een mega zachte kwast van Zoeva! Ik heb er al zo veel over gehoord maar heb er nog nooit eentje gekocht (mede omdat ik al een hele mooie set heb van RT).

IMG_2042

Allemaal heerlijke ditjes en datjes. De douchegel van Chloe ruikt echt heerlijk!

IMG_2036

En nog wat maskertjes, een dame kan daar toch nooit genoeg van hebben.

IMG_2015

Helaas heb ik zelf geen Kiko in de buurt. Manuella wist dat en is flink gaan inslaan voor me! Is het geen schat! Zelfs een bijpassende lipliner voor bij de lipstick!

IMG_2028

IMG_2034

En nog meer Kiko! Dit is een pallet waarbij je zelf de kleuren kan samenstellen. De pannetjes kun je los kopen in super veel verschillende kleuren en die klik je zo in het pallet. Wat ik erg fijn vind is dat er ook een klein inhammetje in het pallet zit zodat je het pannetje als hij op is er voorzichtig weer uit kan klikken!

IMG_2020

En ja hoor, we zijn nog niet klaar bij Kiko! Nog twee mega mega mega mooie lipsticks. Wat kent ze me toch goed. Een zacht roze met een lichte glimmer er in en een wat donkerdere roze met een hele mooie sparkle. Echt twee eyecatchers al zeg ik het zelf. Hieronder zie je de Swatches.

IMG_2024

IMG_2047

En we zijn er nog niet hoor! Neem nog maar een kopje thee hoor. Een hele fijne sample size mascara van Bobby Brown en een hele mooie blush van BH Cosmetics. Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat ik geen mascara meer gebruik omdat ik nu wimper extentions heb maar ik kan er vast wel iemand anders blij mee maken.

IMG_2044

Een mooie nude lipstick van een Duits merk namelijk Kosmetik Kosmo. Ik ken dit merk nog niet dus binnenkort maar eens even uitgebreid testen!

IMG_1995

En ik bewaar natuurlijk het beste voor het laatst. Als make-up artist gebruikt Manuella vaak Mac. Ik zelf heb alleen 1 lipstick omdat het mij te duur is. Zo lief als ze is heeft ze speciaal voor mij allemaal leuke dingetjes van Mac er bij gedaan! 2 prachtige lipglosses, een machtig mooie nagellak, een tasje en ze heeft ook nog een sample gemaakt van haar paintpot zodat ik dat ook eens kan proberen!

IMG_1998

Het is niet de beste foto maar jullie zullen hem nog wel vaker voorbij zien komen! Zoals je je wel kunt voorstellen is het te veel om allemaal te swatchen en te laten zien in 1 artikel. Ik zal dus ook in de toekomst nog wat losse artikelen schrijven waarin ik verschillende items van mijn swap met Manuella zal reviewen.

Doe jij ook wel eens internationale swaps?

handtekeninglichtroze