Unboxing Spoil You Box

Als ouders en dan vooral als moeder heb je weinig tijd voor jezelf. Even een momentje voor jezelf duurt waarschijnlijk op een dag hooguit 10 minuten. Ik spreek voor mezelf maar als moeder, collega, dochter zet ik mezelf altijd op de laatste plaatst. En zo is ook een beetje het concept van Spoil You Box ontstaan. Juist nu kwam de box voor mij op het perfecte moment. Even een verwenbox alleen voor mij en ik laat jullie graag ook de Unboxing Spoil You Box zien, kijk je mee!

Unboxing Spoil You Box

Over de Spoil You Box

De brein achter de Spoil You Box is Sammy. Sammy is getrouwd, moeder van 4 kinderen en ondernemer een echte duizendpoot dus! Zoals Sammy zelf al zegt bestaat de perfecte moeder niet maar een gouden tip is wel om goed voor jezelf te zorgen. Me time is cruciaal en absoluut geen overbodige luxe! De grootste inspiratie achter dit concept is de moeder van Sammy. De Spoil You Box is een cadeau voor de hardwerkende vrouwen/moeders (mannen- natuurlijk ook) want pas als jij goed voor jezelf zorgt en jezelf  af en toe verwend is het mogelijk om het beste van jezelf te geven!

Unboxing Spoil You Box

Fall in love with taking care of yourself!

Spoil You Box zit vol luxe producten om jouw moment voor jezelf naar een hoger niveau te tillen. Met mooie beauty en relax- producten op jezelf helemaal op te laden. Geef de box cadeau aan jezelf of aan die prachtige vrouw (moeder, vriendin, zus of collega) die altijd zo druk is voor anderen. De box word maandelijks kosteloos naar je toegestuurd. Maandelijks 4-6 verrassende producten van hoge kwaliteit die met zorgt uitgekozen zijn. En het uitpakken van een verassingsbox is altijd een feest!

Unboxing Spoil You Box

Gouden Infinity Ketting Hart

Ik trap maar gelijk af met één van mijn favoriete items uit de box! De Infinty ketting met een heel klein subtiel hartje. Het is een goed kleurige ketting en het hartje bevat kleine steentjes. Ik houd van fijne minimalisme kettingen, deze draag ik nu dan ook dagelijks met veel plezier!

Unboxing Spoil You Box

Shower Puff Spons Roze

Ik gebruik altijd een shower puff spons. De spons maakt mijn huid altijd goed schoon en dat op een zachte manier. Mijn doucheproducten gaan er ook altijd lekker extra van schuimen. Mijn spons was inmiddels alweer aan vervaging toe dus de shower puff spons uit deze box kwam precies op het juist moment!

Unboxing Spoil You Box

Unboxing Spoil You Box

Golden Rose Lipstick

Dit is een mooie nude kleur die je heel goed dagelijks en zelfs als moeder kan dragen. Ik kan geen dag zonder lipstick! De listick is creamy en brengt fijn aan. Ik heb al eens eerder een lipstick van Golden rose gehad en ben blij dat er nu nog één bij heb!

Unboxing Spoil You Box

Simple Micellar Wipes

Ik gebruik dit soort doekjes meer om kleine resten make-up in de ochtend van mijn gezicht te halen. Ook als ik bezig ben met mijn make-up kan ik er soms aardig een rommeltje van maken en dan zijn dit soort doekjes ideaal om het weer schoon te maken. De geur is verfrissende en de doekjes zijn mild en zacht voor je huid.

Unboxing Spoil You Box

Verkade Reep Pecan Amandel & Zeezout

Ik weet niet hoe het met jouw zit maar ik word altijd blij van chocolade. Dat hoort toch bij een ultiem me-time moment of niet. Deze was ook dan heel gauw op en kan je zeggen hij was heerlijk. Je proeft echt heel licht maar een vleugje zeezout de combinatie is het heerlijk!

Unboxing Spoil You Box

Garnier Loving Blends Gezicht & Body Cream

De huid voeden en verzorgen kan met deze heerlijke volle gezicht & Body crème. Ik gebruik hem zelf echt allee voor mijn lichaam. Hij smeert goed uit en maakt de huid zacht, gehydrateerd en soepel. Je ruikt heel subtiel de zachte geur van haver en amandelmelk.

Unboxing Spoil You Box

Palmolive Chocolate Passion Body Butter Wash

Chocolade staat bekend om een geluksgevoel los te maken, hoe toepasselijk is da wel niet deze body butter was van Palmolive! Het is een lekker romige body wash niet goed schuim en waar je heel goed de geur van chocolade ruikt!

Unboxing Spoil You Box

Agroposta Vlierbloesem Natuurlijke Limonadesiroop

Hoe leuk is de verpakking van deze natuurlijke limonade! De inspiratie mogen duidelijk zijn! Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd (opes). Maar ik en ook mijn dochtertje gaan ze snel proberen!

Unboxing Spoil You Box

Rode Kiko Nagellak

Nagellak is de basis van een goed verzorgt uiterlijk, Handen en verzorgde nagels zeggen veel over iemand. Deze mooi klassiek rode kleur past bij elke vrouw/moeder!

Unboxing Spoil You Box

Six Oorbellen

In de Spoil You Box is ook echt aan alles gedacht, juist aan al die kleine dingen waardoor je even weer vrouw voelt. Deze prachtige oorbellen van Six zijn momenteel hét helemaal! ZE zijn parelmoer kleurig met een klein steentje voor de extra glamour!

Unboxing Spoil You Box

Notitieboekjes “Believe You Can and You Will’!

Het notitieboekje is met zijn quote heel toepasselijk. Sammy is namelijk gek op quotes dus ja dit is echt iets persoonlijks van haar een leuk detail vind ik het. Het notitieboekje is perfect om even alles van je af te schrijven. Bij mij lucht dat altijd even op om alles op te schrijven en later terug te lezen. Zeker als moeder/vrouw loop je tegen veel aan en hoe heerlijk is om even zonder onderbreking je hart te luchten 😉

Unboxing Spoil You Box

Slaapmasker

Nachtrust dat is voor veel vrouwen en voornamelijk moeders wel een dingetje. Ik heb vooral de eerste drie van het moederschap weinig slaap gehad. Als het kon (gebeurde bijna nooit natuurlijk) dan deed ik even een uurtje slapen op de dag zelf. Aangezien het dan best licht is is zo’n slaapmasker als dit natuurlijk ideaal. Het geeft volledige verduistering en is zacht dus geeft ook geen irritatie. Deze is bij mij al in beslag genomen door mijn dochter van 5 jaar!

Unboxing Spoil You Box

Quote Live Laugh Love

Wat ik al zei Sammy heeft met het samenstellen van deze Spoil You Box echt overal aan gedacht. Hoe leuk is deze quote om het glasplaatjes, ik heb hem gelijk een leuk plekje geven in huis!

Unboxing Spoil You Box

Plaid/Sjaal

Er zat als laatst ook nog een hele mooie en kleurrijke plaid/sjaal in. Je kan hem denk ik op verschillende manieren gebruiken. Zelf heb ik hem nu ter decoratie over de bank gedrapeerd. Het geeft mij een beetje een vakantie gevoel en een vakantiegevoel betekend bij mij ontspanning!

Unboxing Spoil You Box

Wat een heerlijke verassingsbox is Spoil You Box. Het is niet een standaard beauty box het is veel meer dan dat. Aan alles is wel gedacht vooral de kleine persoonlijke dingen die duidelijk een verwijzing van Sammy zijn vind ik leuk! Wil jij ook deze box dan kan je hem eenmalig bestellen of ervoor kiezen om maandelijks zo’n mooie box te ontvangen! Op je eerste Spoil Box krijg je  nu €5,00 korting.

De Spoil You Box is online te bestellen vanaf €55,00 of een box van €75,00. De waarde van de boxen liggen hoger dan wat je ervoor betaald!

Wat is jouw eerste indruk van de Spoil You Box?