Ook ik wil ooit van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Het is dus niet geheel overbodig om dan wat professioneler apparatuur aan te schaffen! Vandaag unbox ik in een video mijn nieuwe softbox met studiolamp van VidaXL. Kijk je mee?

YouTube video

Zoals je in de video al hebt gezien is het heel makkelijk om de softbox in elkaar te zetten. De set word compleet geleverd met een handige draagtas en is daarnaast ook stevig verpakt in een kartonnen doos zodat hij niet beschadigd tijdens de bezorging. In de set zit een lampenkap, het statief, de lamp en het witte doek.

Op onderstaande foto’s kun je duidelijk het verschil zien tussen fotograferen mét en zonder studiolampen. Zoals je ziet komen de kleuren beter naar voren en is de achtergrond mooi licht.

softbox met studiolamp Beauty Unboxing-4

softbox met studiolamp Beauty Unboxing-5

softbox met studiolamp Beauty Unboxing (3)

De softbox met studiolamp kost rond de €35 (de prijzen variëren wel eens). Dat is natuurlijk geen geld voor een goed apparatuur. Voor mij was het de investering in ieder geval waard.

Gebruik jij ook een softbox met studiolamp voor je fotografie?

Handtekening Jamey