Onlangs ontving ik twee prachtige pakketten van New Pharma vol met producten van Louis Widmer. Mijn pakket laat ik jullie vandaag zien in een unboxing artikel, en het andere pakket kan je winnen! Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Remederm dag & nachtcreme

De Louis Widmer Remederm dag en nachtcreme is een mega voedende creme voor een ruwe en geïrriteerde huid. Dit merk je ook echt gelijk aan de textuur van de creme. De creme is lekker dik en je voelt hem gewoon met de seconde zijn werk doen. In de creme zit een stofje genaamd Panthenol, dit zorgt er voor dat je huid kalmeert. Daarnaast zit er ook Ureum in die er juist voor zorgt dat je huid weer goed gehydrateerd word. Echt een topper als je het mij vraagt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Handcreme

Ik kan nooit genoeg handcreme in huis hebben. Vooral in de winter verslind ik de ene na de andere tube. Gelukkig is dit in de zomer wel wat minder haha. De Louis Widmer handcreme die ik heb ontvangen is de variant met een beetje parfum. Voor mensen die hier niet tegen kunnen is er ook een variant zonder parfum.

Louis widmer 4

Remederm Douche Olie

Remederm Douche Olie is een olie die speciaal is samengesteld voor de droge, ruwe en geïrriteerde huid. Zelf heb ik erg last van een droge huid en Bram zelfs nog erger. We hebben dus een tijdje geleden al de Bodylotion onder de douche getest van Nivea maar die bleek toch nog niet voedend genoeg te zijn. Deze Douche Olie van Louis Widmer is dat gelukkig wel! Je smeert je er mee in tijdens het douchen en vervolgens spoel je het ook gewoon af. Na het douchen heb je gelijk een super zachte huid! Top product als je het mij vraagt!

Louis widmer 3

Gezichtspeeling & Reinigingsmelk

Ook ontving ik 2 samples van de gezichtspeeling en een reinigingsmelk. Deze heb ik nog niet geprobeerd en bewaar ik voor een vakantie om eens te proberen. Zou je hier een keer een review over willen lezen laat het me dan zeker even weten!

Een flink pakket vind je niet!? Zoals ik al zei mag ik ook een van mijn lieve lezeressen blij gaan maken met een luxe pakket van Louis Widmer met onder andere heerlijke luxe samples en een nachtcreme.

Louis wieder 1

Hoe maak je kans?

Alle Louis Widmer producten zijn te koop bij onder andere New Pharma. New Pharma is een online apotheek met meer dan 30.000 producten en 750 verschillende merken zoals Louis Widmer. Dus ben je benieuwd geworden neem daar dan zeker een kijkje!

Ben jij ook zo gek op luxe samples?

Nieuwehandtekening