Oktober is alweer bijna voorbij. Dus tijd om nog snel even de Healthbox van Oktober te laten zien! Dit keer in het thema van me-time! Benieuwd wat er allemaal in zat? Lees dan snel verder.

De Healthbox is een box vol met producten die passen bij een healthy lifestyle. Denk hierbij aan tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De box is maandelijks te bestellen voor €24,95 per maand, en daarnaast zijn er ook regelmatig Special Edition boxen met extra leuke goodies door bekende sporters samengesteld.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Healthbox van Oktober had dit keer een heel leuk thema. Namelijk Me-Time. Daar word ik al gelijk blij van, want welke vrouw houd nou niet van een beetje me-time! Zoals de titel mij al wel een beetje liet verwachten zitten er allemaal heerlijke producten in de box om mezelf even een beetje te pamperen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zo vond ik als eerste de Vaseline Aloe Soothe Spray Moisturiser. Dit is een heerlijke body lotion die je snel kan op sprayen. Voordeel, hij trekt mega snel in en ruikt heerlijk! Ook zat er een heerlijk maskertje in van Miracle Clay Facial Bamboo Sheet Mask. Ook zaten er nog wat heerlijke samples van de huidverzorging van Squalan in de box. Voor het douchen zit er een lekkere douchegel van ICD in de box. En om lekker fris te blijven zat er ook van het merk Erica een Zilver Deo LEnte Fris in de box.

Zoals altijd zit er ook een potje met vitamines in de Healthbox van Oktober. Dit maar zijn het Vitamine D-50 pillen. Zelf kom ik altijd Vitamine D te kort. Dus deze kwamen heel goed uit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Daarnaast zitten er voor de me-time ook heerlijke snacks en drankjes in de box. Om te beginnen het heerlijke mango Aspire drankje. Dit is echt een van mijn favoriete drankjes van dit moment. Heerlijk fris, en ook nog eens gezond! De heerlijke Bites waren ook binnen een paar tellen op. Helaas bleek ik allergisch te zijn voor amandelen. Geen succes dus.

Verder zat er ook een heerlijke Eat Natural reep in de box met de smaak Coffee en Chocolate. Echt heerlijk!! En last but not least een heerlijk pak ontbijt Muesli van Verival. Dit is een 100% biologische muesli die door lokale boeren duurzaam word verboud in de alpen! Klinkt allemaal heerlijk toch?

Ik vond het weer een super gevarieerde Healthbox en ben dan ook erg blij met mijn nieuwe goodies. Wat vind jij van de Healthbox?

Handtekening Jamey