Daar is hij weer! Net voor de onze vakantie nog even genieten van de Summer Edition Goodiebox. Naast dat ik mezelf lekker ga pamperen met deze producten ga ik een van jullie ook blij maken. Benieuwd hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

Dat de zomer in het land is hebben we al lang en breed door. Wat is het toch warm he? En daar hoort natuurlijk en Goodiebox vol matching producten bij. Deze maand staat dan ook centraal om het thema “Beauty around the world”. Klinkt spannend toch? Laten we gelijk eens kijken wat er allemaal in zit.

Moroccan Rose Superfood Facial Oil van Dr. Botanicals

Moroccan Rose Superfood Facial Oil van Dr. Botanicals

Onze eerste stop is in Marokko. Dr. Botanicals zorgt namelijk voor een hele fijne face olie die je huid hydrateerd en beschermt. Zoals de naam al zegt ruikt de olie lekker fris naar rozen. Zelf hou ik hier heel erg van! De olie trekt redelijk snel in, maar gebruik niet te veel. Je hebt maar een paar druppeltjes nodig.

Prijs: €30

Bubbeling Sheet Mask van Masque me up

Bubbeling Sheet Mask van Masque me up

En we gaan door naar Korea! Na een hele dag vind ik het zo lekker om ‘s avonds lekker te relaxen op de bank met een lekker maskertje. Vooral als ik iets verbrand ben pak ik er eentje bij met Aloë Vera. In dit masker van Masque me up zit bamboe houtskool die voor een lekker zacht huidje zorgt.

Prijs €5

Active Eye Light van Emité Make-up

Active Eye Light van Emité Make-up

Hoewel je zou denken dat een mens lekker uitslaapt in de vakantie heb ik dat helaas niet. Niet omdat Noé mij wakker houdt (dat doet ze al maanden niet meer) maar omdat het in onze slaapkamer gewoon bizar heet is (27 graden op een slechte dag). En dan kan ik in de ochtend echt wel een goede concealer gebruiken. Deze komt mij dus enorm goed uit!

Prijs €27

Orange Juice Foot Cream van Naobay

Orange Juice Foot Cream van Naobay

Een wel bekende in de beautybox wereld is Naobay. Bijna elke box die ik heb gehad heeft wle iets van dit merk. Niet erg hoor, want het is echt top spul. De voetencreme zo ook. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn voeten altijd vergeet. En nu ik dit schrijf bedenk ik mij ook dat ik echt een afspraak moet maken voor een pedicure haha.

Prijs €16

Tanning Lotion Spray SPF30 van Wes Surf

Tanning Lotion Spray SPF30 van Wes Surf

Een zomerse box is natuurlijk niet compleet zonder een zonnebrand. Nou kleur ik zelf niet heel erg snel, maar dat maakt deze Wes Surf Lotion helemaal goed! Naast een SPF30 zit er namelijk ook een selftan in. Zo krijg ik net even een dat kleine tintje en lijk ik niet een wandelende melkfles.

Prijs: €10

Win de Beauty around the world Goodiebox!

Ik ga dit keer iemand heel blij maken met deze toffe Goodiebox! Ga snel naar mijn Instagram kanaal om mee te doen. Je hoeft enkel mij en @goodiebox te volgen en in de comments op instagram een vriendin te taggen en je maakt al kans! 27 juli 2018 zal ik de winnaar bekend maken.

Ook deze box heeft me weer heel erg blij verrast. Voor maar €19,95 krijg je deze maand aan ruim €80 producten die ook nog eens allemaal heel goed te gebruiken zijn. Ook abonneren? Ga dan Goodiebox.nl. Mocht je willen weten wat er in de vorige boxen zat? Klik dan hier voor de unboxing van Juni en Mei.