Jil Sander voegt een nieuwe geur lijn toe aan het assortiment die helemaal gewijd is aan de vrouwen die zich willen verwennen met een dagelijks ritueel van zachtheid en comfort. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Benieuwd? Lees dan snel verder!

Nog niet zo heel lang geleden kwam er al een nieuwe lijn met heerlijke zomerse SUNPOP geuren uit. Deze lijn is een stuk opvallender alleen al qua verpakking en naar mijn idee ook heel anders dan deze nieuwe Softly lijn. De Softly lijn bestaat uit een Shower Foam, een Body Milk en een Eau de Toilette. De parfumeur Nathalie Lorson vond het belangrijk om een geur te creëren die de geest zou kalmeren door haar stralende top, pure hart en muskachtige basis.

Top : Magnolia, Gember, Katoenbloem
Hart : Jasmijn, Oranjebloesem, Heliotroop
Basis : Sandelhout, Vanille, Musk

 

Wat mij altijd opvalt wanneer ik een geur opspuit is dat het in het begin vaak wat heftiger over komt. Naarmate de geur een beetje “intrekt” werd ik bij de nieuwe geur Softly steeds meer verrast. De geur is niet alleen licht en zomers maar ook heel fijntjes en subtiel waardoor ik hem ook echt het hele jaar door zou kunnen dragen. De naam Softly past naar mijn idee dan ook perfect bij de geur!

De verpakking is vrij simpel. De geur zit in een ronde glazen flacon en oogt lichtblauw. De rondje flessen zijn bij Jil Sander niet geheel onbekend want een aantal andere lijnen hebben ook een ronde flacon. Zo heb ik nog een golden oldie sport geur van Jil Sander in een soort gelijk flesje.

De geur is voor mij echt een perfecte reflectie van wie ik ben en waar ik van houd. Softly is een “eigen” frisse maar subtiele geur die je het hele jaar door kan dragen. En voor de prijs hoef je hem ook zeker niet te laten liggen want je hebt al een 80ml fles voor €39,48 bij de Douglas.

Wat vind jij van de Softly lijn van Jil Sander?

Handtekening Jamey