Zoals je misschien al hebt gezien op Instagram en Facebook ben ik onlangs naar Engeland gegaan. En uiteraard heb ik me ook heerlijk uitgeleefd in de SuperDrug, Boots en Selfridges! Benieuwd naar mijn Shoplog? Lees dan snel mee.

Ik heb altijd al eens naar Engeland willen gaan. Mede omdat ze daar ontzettend veel leuke merken hebben die we hier niet (makkelijk) kunnen krijgen. Zoals Barry M en Sleek maar er zijn nog veel meer leuke merken. Om te beginnen ben ik na aankomst bij het hotel direct doorgelopen naar de SuperDrug. Die zat maar 5 minuten van het hotel vandaan (oeiii gevaarlijk!).

shoplog barry m

Het eerste wat ik gelijk kocht was dit prachtige Barry M pallet. Het is een Limited Edition en deed me eigenlijk gelijk denken aan de Naked 3 van Urban Decay. Hij heeft namelijk hele mooie roze tinten. Ik had hem nog niet op internet voorbij zien komen maar het blijkt dat dit een Limited Edition is die alleen is uitgebracht voor SuperDrug. Het pallet heet Super Natural.

shoplog barry m gelly lips

shoplog swatches barry m gelly lips

Ook heb ik weer een Barry M Gelly Hi Shine lipcrayon meegenomen. Ik heb er al eentje van maar kon dit mooie koraal kleurtje niet laten liggen.

Mua Luxe Utopia shoplog

Dit plaatje van een pallet kon ik ook niet laten liggen. Het is de Mua Luxe Utopia oogschaduw pallet. Het ziet er uit als een shimmer brick alleen dan voor de ogen. De Mua Luxe lijn is net even een stapje luxer van de gewone Mua collectie.

shoplog sleek

Is het geen plaatje?!

sleek highlighter

Dit pallet stond op de kopstand in de superdrug. Je ziet het niet heel goed op de foto (sorry!) maar het kleurtje rechtsonder heeft een prachtige shimmer. Het is het precious metals highlighting pallet. Hier komt zeker nog een review over!

mac doosjes shoplog

Jaaa!! Ik heb me eindelijk toch laten gaan bij de MAC counter in de Selfridges. Ik kon het het toch niet weerstaan.

mac mehr en fanfare

Ik heb de matte Mehr en de cremesheen Fanfare lipstick meegenomen. Ik ben echt helemaal verliefd. En ben ook echt bang dat ik binnenkort niet meer te stoppen ben. HELP!

Naast deze beauty items heb ik nog veel meer geshopt maar die heb ik maar even achterwegen gelaten. Binnenkort zal ik alle items los reviewen. Welk item wil je als eerste zien?

Nieuwehandtekening