Twinnen met mijn dochter outfits hema

Twinning is winning zeggen ze toch? Onbewust merk ik dat de outfits die ik uitzoek voor mijzelf en Noé toch altijd erg leuk bij elkaar matchen. In dit artikel ga ik twinnen met mijn dochter. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Twinnen kan je natuurlijk op verschillende manieren doen. Je kunt er voor kiezen om exact de zelfde outfits te shoppen voor jou en je dochter. Of je kunt bijvoorbeeld dezelfde kleur/print dragen. Dit laatste doen wij vaak. Hoewel ik de zelfde outfits ook wel echt heel erg leuk vind is het best lastig om iets te vinden wat zowel mij als haar past. Toch zag ik net in de webshop van H&M wel hele leuke jurkjes voorbij komen. Dus wie weet wat er nog geshopt gaat worden!

Twinnen met mijn dochter op de brug

Mama’s outfit

De outfit die ik draag bestaat uit een dunne trui van HEMA in het okergeel met een heerlijke comfortabele slim fit jeans van Levi’s. De jeans zit zo lekker en is gemaakt van een soort stretch spijkerstof. Het is ook gelijk een lekker hoog model waardoor je figuur ook gelijk gecorrigeerd word. Love it!

Twinnen met mijn dochter 1

Noé haar outfit

Ook haar sweater is van de HEMA en koste slechts een tientje! Ik kan hier zo vaak zo goed slagen. De trui is ook in dezelfde oker gele kleur en heeft grote opgelegde stippen. Haar spijkerbroekje is ook van de HEMA. Deze heeft een aantal leuke sierstiksels in het roze, wit en blauw. Hij is wel wat aan de lange kant, dus we hebben de pijpen nog maar even 2 keer omgeslagen. Maar deze dame groeit zo enorm snel dat ik vaak de kleding toch even een maatje groter meeneem zodat ze er wat langer wat aan heeft.

Ik vind het echt geweldig leuk om zo bezig te zijn met outfits die een beetje met elkaar matchen. Maar helaas is het mij nog niet gelukt om echt exact dezelfde outfits te vinden die zowel mij als Noé leuks staan. Mocht je dus nog wat leuke tips hebben, stuur mij dan even een DM of laat het achter in de comments! Tips are welcome!

Twin jij ook wel eens met je dochter/vriendin/zus?