Morgen is het zover Koningsdag! Daarom leek het mij leuk om van deze gelegenheid gebruik te maken en een tutorial koningsdag nail art te maken voor jullie, kijk je mee!

Tutorial Koningsdag Nail Art

Wat heb ik gebruikt
  • Essie – Lacquered up
  • Essie – Marshmallow
  • Essie – Loot the Booty
  • Etos Nagellak – 24 Go Holland
  • Sally Hansen Color Therapy – Top Coat
  • MoYou London – Holy Shapes 07
  • Clear jelly Stamper
  • Studs

Tutorial Koningsdag Nail Art

Als eerste heb ik de basiskleuren per nagel aangebracht. Rood, wit blauw en weer rood. Ik heb hiervoor de drie essie lakjes gebruikt die mooi intense kleuren hebben en een goede dekking. Wil je niet te veel poes pas kan je ook zo prima de nagels laten. Maar met Koningsdag mag je wat mij betreft wel een beetje uitpakken!

Tutorial Koningsdag Nail Art

De nail art heb ik heel rustig gehouden en op de witte nagel heb ik een afbeelding aangebracht van het MoYou London Holy Shapes plate 07. MoYou London heeft mooi en heel veel verschillende plates die betaalbaar zijn, mijn collectie blijft maar groeien.

Tutorial Koningsdag Nail Art

Ik heb een niet al te opvallende afbeelding gekozen, ik had helaas geen leuke afbeelding in het thema van Koningsdag. Met de oranje kleurig nagellak van Etos heb ik de afbeelding gestempeld. Hierdoor ben ik er gelijk achter dat de nagellakken van Etos goed gebruikt kunnen worden om er mee te stempelen.

Tutorial Koningsdag Nail Art

Ik breng op de overige nagels Sally Hansen Color Therapy top coat, terwijl dit nog nat is breng ik de studs aan. Ik heb voor kleine studs gekozen omdat het anders te veel word. De studs zorgen er wel voor dat de nail art wat feestelijker is. En daarna weer een laagje Sally Hansen Color Therapy top coat voor bescherming en een mooie glossy finish.

Tutorial Koningsdag Nail Art

Tutorial Koningsdag Nail Art

Het resulaat is leuk geworden en makkelijk te maken voor iedereen. Je kan de stempel afbeelding ook vervangen door een gouden glitter top coat er bijvoorbeeld aan te brengen. Ik hoef in ieder geval niet meer na te denken wat ik morgen op mijn nagels heb!

Wat draag jij op je nagels met Koningsdag?