Ik heb al sinds wij de sleutel van ons huisje hebben een idee in mijn hoofd voor de tuin. Van uit de woonkamer, de tuin in kunnen kijken met het gevoel alsof je door de duinen rond aan het wandelen bent. Eindelijk heb ik gevonden waar ik naar zocht om dat te realiseren! Kijk je mee?

Wij vinden het allebei heerlijk om in de tuin te zitten. Maar omdat in ons koude kikkerlandje het niet altijd goed genoeg weer is om buiten te zitten vonden wij het erg belangrijk om de tuin zo in te richten dat we vanaf binnen ook van buiten kunnen genieten. De duinen, het strand, een rustgevende look is wat we graag wilden creëren. Nou hebben we inmiddels al een hoop gedaan, maar toch was het voor ons gevoel nog niet af.

Tuinposter 23

Zoals je ziet hebben we twee terrassen aangelegd, gras laten planten en staat zelfs de tuinhaard al op zijn plekje. Toch stoorden wij ons aan het tuinhuisje dat direct vanuit de woonkamer zichtbaar is. Het is natuurlijk enorm praktisch zo’n tuinhuisje, maar of het er nou mooi uit ziet..? Gelukkig zijn er een hoop dingen om zo’n muurtje te verbloemen. We hebben gedacht aan mooie rekken met bloemen en planten, maar waren toch bang dat het hout daarvan zou gaan rotten op den duur. Daarom kwamen we bij het idee om een mooie tuinposter te laten drukken.

Tuinposter 4

Zoals ik al zei willen wilden we echt een rustgevende tuin creëren. De duinen, het strand en de zee zijn voor ons echt een uitgangspunt geweest. We hebben daarom een mega tuinposter bij tuinposter.nl laten drukken met een prachtige foto van de duinen en de zee. Deze werd geleverd met een steigerhouten frame. We zitten nog te twijfelen of we deze willen gaan verven, maar voor nu vind ik het prachtig! Voor de poster hebben we een bak gemetseld van grove stenen. Hierin hebben we verschillende kleuren pampus gras geplant. Als dit eenmaal in bloei is loopt het perfect over in de tuinposter en lijkt het echt net alsof de poster in 3D is!

Tuinposter 1

Een tuinposter kan over het algemeen erg lang mee gaan. Het is van een dik plastic materiaal gemaakt die tegen weer en wind kan. En wat ook nog eens super is, je krijgt er maar liefst 80 jaar garantie op!

Ik ga heerlijk genieten met een kopje verse munt thee in mijn tuintje. Laat je even weten wat je van mijn tuinposter vind?

Nieuwehandtekening