De lente is alweer inzicht. Tijd om weer na te denken en inspiratie op te doen voor de tuin. Er zijn heel wat leuke trends voor 2017. Om mezelf en jullie wat inspiratie te geven heb ik mij hierin verdiept, kijk je mee!
Ik vind het vooral belangrijk om dit jaar een mooie tuinmeubelen aan te schaffen . Wij zijn in 2015 verhuisd en op de tuin na hebben we alles vernieuwd. Wij brengen met onze vrienden en familie heel wat uren door en ik wil graag ook in de zomer wat uurtjes vertoeven in onze tuin. Het is voor mij belangrijk dat de tuintafel groot en stevig is.
De wens naar optimaal comfort en weinig onderhoud aan tuinmeubelen staan centraal dit jaar. Ook de bekleding word hierin mee genomen. Zo zijn veel kussen waterafstotend. Ook zijn de lounge set nog steeds niet weg te denken en zal je ook dit jaar weer veel van terug zien. Loungesets zijn ook beschikbaar in veel verschillende soorten materialen die weinig onderhoud vragen. Zo krijg je het huiskamer gevoel ook buiten in je eigen tuin.
Ik zou zelf graag een mooi houten tuintafel willen hebben waar lekker aan geleefd kan worden. In de zomer gebruik ik graag veel kleuren in de tuin en aankomend seizoen kan je qua kleur voor bekleding helemaal los gaan, alles kan en niets is te gek.
Ik hou wel van veel kleur met een romantische twist en wil mijn tuin en mijn tuinmeubelen op elkaar afstemmen
Nu ik zou aan het rondkijken ben zie ik dat er ook op veel tuinmeubelen kortingen worden gegeven en je dus niet zoals in de zomer de hoofdprijs betaald. Het is zeker een aanrader om of vroeg in het voorjaar of in het najaar te kijken voor een mooie en betaalbare tuinmeubelen.
Ik hoop dat wij zelf zo eind maart begin april onze nieuwe tuinset kunnen aanschaffen. Dat zal onze tuin echt helemaal afmaken!