Jullie gaan trouwen en zijn misschien al wel bezig met een spannende en leuke tijd met vele voorbereidingen en voorpret. Eén daarvan is meteen ook een hele belangrijke, namelijk het shoppen voor een trouwjurk. Omdat je dit niet vaak in je leven zal gaan doen is het natuurlijk leuk om hier een bijzonder moment van te maken. Hoe je dat doet? Wij vertellen het je vandaag!

Trouwjurk passen

Het passen van trouwjurken doe je niet vaak in je leven. Sterker nog…misschien doe je het zelfs maar één keer. Zorg er dus voor dat je een geliefd gezelschap meeneemt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je beste vriendin en je moeder. Hou je groepje klein, want wees je ervan bewust dat iedereen zijn eigen mening heeft. Hoe meer mensen je mee hebt, hoe meer meningen dus. Gelukkig zijn er speciale bruidsmode zaken waar ze het goed voor je regelen. Bij de Bruidshoek bijvoorbeeld kom je tijdens je eerste afspraak lekker passen en kies je onder persoonlijke begeleiding jouw trouwjurk uit. Met Style you dress wordt er gezorgd voor een compleet totaalplaatje waarmee je gefinetuned wordt met accessoires. Het uitzoeken van een trouwjurk is hier een feestje, want de sfeer is lekker relaxed. De fijne deskundige begeleiding maakt het je ook stukken makkelijker, je krijgt eerlijk advies en niets is teveel.

Fitting

Tijdens jouw tweede afspraak ga je jouw uitgekozen jurk nogmaals passen. Hij wordt op maat gespeld en de lengte wordt geknipt. Dit moment kan even moeilijk zijn, maar weet dat alles goedkomt. Ook tijdens deze afspraak kun je iemand meenemen, want het is uiteraard een bijzondere koop. Zorg er ook voor dat je na deze fitting niet meer teveel afvalt of bijkomt, want hoewel je nog een final fitting krijgt, toch kan er niet mega veel meer vermaakt worden.

Final fitting en tips

Vlak voor het moment supreme is er de final fitting. Tijdens deze derde en laatste afspraak krijg je de laatste fitting en een paar leuke bruidslessen. Denk aan allerlei handige tips en tricks voor de dag zelf, waardoor jouw mooiste dag van je leven lekker makkelijk, tof en genieten wordt.

De Bruidshoek

Je snapt…een trouwjurk passen bij De Bruidshoek is een dikke aanrader. De begeleiding staat hier op nummer één en met 40 jaar ervaring is de deskundigheid van hoog niveau. Naast de perfecte jurk kan ook de man hier terecht voor een mooi kostuum. Aan te raden is om een afspraak te maken, zodat er tijd voor jou gereserveerd wordt en je kunt genieten van de optimale ervaring.

Trouwjurk passen? Zo doe je dat!