Laatst was ik op een verjaardag van een vriendin. Nou had ik een heerlijk beauty/spa setje voor haar samengesteld waarvan ik dacht dat ze er ontzettend blij mee zou zijn. Maar gek genoeg werd ze veel blijer van haar Eenhoorn cadeaus. Schijnbaar is het een echte hype en loop ik achter. Benieuwd wat voor een leuke Eenhoorn cadeaus er allemaal te vinden zijn? Lees dan snel verder.

Hoewel ik de trend nog niet helemaal snap onder volwassen vrouwen kan ik het mij heel goed voorstellen dat de Eenhoorn trend onder de tieners een enorme hype is. Heel de Primark hangt vol met shirt met Eenhoorns, zelfs in de H&M ontkom je er niet aan. Maar naast de croptops en t-shirts zijn er nog veel meer leuke Eenhoorn cadeaus.

Neem bijvoorbeeld deze regenponcho. Ik denk dat we deze op de aankomende festivals heel erg veel voorbij zullen zien komen. Dit staat natuurlijk een stuk leuker dan een opengescheurde vuilniszak (tja, zo deden wij dat vroeger haha).

Zelf voor op je kantoor of studeerkamer hebben ze Eenhoorn accessoires. Bijvoorbeeld een super schattige plakband houder met een rolletje regenboog plakband. Of bijvoorbeeld een grappige gum! Ja echt, ze hebben het tegenwoordig allemaal.

eenhoorn

Een van de meeste dingen die online tegen kom zijn de Eenhoorn sloffen en onesies. Ik kan me voorstellen dat deze inderdaad voor de koude dagen wel heerlijk warm zitten. Maar eerlijk is eerlijk. Ik zou ik er zelf eerder een carnavals outfit van maken dan dat ik hierin de hond ga uitlaten.

Als je zo ziet wat er allemaal te koop is zou je bijna denken “waarom is er nog niemand een Eenhoorn winkel gestart?!”. Nou het zal me niet verbazen als er zo’n winkel al bestaat in de randstad. Het is natuurlijk ontzettend leuk om af en toe eens wat grappigs cadeau te geven, maar ik denk dat je mij toch blijer maakt met een mooie armband of een fijne dagcrème.

Wat vind jij van de enorme Eenhoorn Hype?

Handtekening Jamey