landscape_nrm_1423069350-cos-long-hair

Afgelopen zaterdag was ik het helemaal zat. Al zeker 3 jaar heb ik het zelfde kapsel en ga ik alleen naar de kapper om de puntjes te laten knippen. Inmiddels kwamen mijn lange stijle lokken al bijna tot mijn billen en kreeg ik steeds meer last van mijn nek. Daarom besloot ik maar eens gek te doen en heb ik 30cm van mijn haar af laten knippen!  

IMG_1318.JPG

Mijn haar is al tijden zo lang en onhandelbaar. Het zat zo vaak in de klit dat ik er vaak voor koos om het maar makkelijk in een vlecht te doen. Zonde natuurlijk want zulk mooi lang haar is prachtig om los te dragen. Daarom besloot ik zaterdag om een afspraak te maken bij Haarstudio Vivelli via Treatwell. Ik kon gelukkig dezelfde dag nog terecht en werd heel goed geholpen door Jacqueline. Samen keken we naar een aantal modellen die ik wel leuk vond en kwamen tot de conclusie dat onderstaand model het moest worden!

IMG_3360.JPG

Omdat ik afgelopen zaterdag ook mijn verjaardag ging vieren heeft Jacqueline extra veel tijd genomen om mijn haar mooi te krullen en liet me zien hoe ik volume kan creëren met mijn nieuwe kapsel. Gelukkig heb ik nu een aantal nieuwe producten van de Andrélon Pink Get The Volume range dus kan ik zelf thuis ook volume creëren.

IMG_3359.JPG
Ik ben er ontzettend blij mee. Toch is het wel een beetje gek als ik mijn haar borstelt. Het voelt een beetje raar dat ik niet meer zulke langen halen hoef te maken om al mijn haren te borstelen! Mijn vriend en de mensen in mijn directe omgeving vonden mijn nieuwe kapsel ook erg leuk dus dat voelt goed! Eindelijk weer eens wat anders!

IMG_3329.JPG

Wat vind jij van mijn nieuwe look?

Nieuwehandtekening