Treatments Uyuni

Hoog in het Andes gebergte van Bolivia bevindt zich de Salar de Uyuni. Het is een zoutvlakte van zo’n 3500 meter. De lijn is zeer verfrissend en brengt het spa gevoel direct in de badkamer. Vandaag laat ik jullie graag drie producten uit deze lijn zien, lees je mee!

Treatments Uyuni

over Treatments Uyuni

 

Treatments Uyuni

Bed & Body Mist

De bed & body mist van Uyuni is verfrissend. Het is een spray die je kan gebruiken zowel voor je lichaam als voor je huis of beddengoed. Je hoeft maar een kleine hoeveelheid te sprayen de geuren van Treatments zijn namelijk erg aanwezig en daardoor zuinig in gebruik.

Bed & Body Mist Uyuni is verkrijgbaar bij Treatments voor €12,75-150ml

Treatments Uyuni

Shower Oil

De Uyuni shower oil is op basis van amandel en argan oil. De shower oil reinigt en voedt de huid rijkelijk. DE geur is heerlijk verfrissend en past perfect thuis in een spa ritueel. Ik breng de olie aan op een vochtige huid en masseert het zachtjes in tot het gaat schuimen, daarna goed afspoelen. Mijn huid voel vooral heel zacht aan hierdoor.

Shower Oil Uyuni is verkrijgbaar bij Treatments voor €8,75-250ml

Treatments Uyuni

Sea Salt Body Scrub

Het fijne zout uit de oceaan maakt de huid zijdezacht en egaal. Door de scrub met een ronddraaiende beweging aan te brengen bevordert je de doorbloeding. Ik gebruik de scrub op een vochtige huid en spoel het daarna goed af. Voor een zachte scrub ervaring kan je er ook een olie aan toevoegen eventueel. De geur doet me denken denken aan de lente, heerlijk fris en zoet. Je merkt direct dat op een zachte manier de dode huidcellen verwijderd zijn en de huid zacht en soepel aan voelt. Ook kan je deze body scrub toevoegen aan badwater voor een heerlijk geurend en ontspannen badmoment.

Sea Salt Body Scrub is verkrijgbaar bij Treatments voor €6,95-450 gram

Treatments Uyuni

De Treatments Mayahana lijn en de andere lijnen zijn online verkrijgbaar bij Treatments

Ben jij al bekend met de producten van Treatments?