Onlangs is Treaclemoon uitgekomen met twee nieuwe producten namelijk twee Douche Foams in de geuren My Coconut Island & Water Melon Splash. De producten zijn ontworpen om een glimlach op je gezicht te toveren, en doen ze dat? Vandaag vertel ik het in de review Treaclemoon Douche Foams, kijk je mee!

Treacle Moon Douche Foams

Over Treaclemoon Douche Foams

De nieuwe Treacle Moon Douche Foams zijn verkrijgbaar in twee heerlijke tropische geuren. De geuren zijn intens en de foams zijn zacht. Ook op deze twee verpakkingen vind je weer leuke teksten terug.

Treacle Moon Douche Foams

Treaclemoon Water Melon Splash

The Melon is Said to be the food of angels. Its walls a castle of cool, pale marble and a scent that sings fiestas, painted donkey carts and hot air balloons. Sweet

Bij de zomer hoort natuurlijk een overvloed aan vers fruit en watermeloenen, deze geur is dan ook perfect voor het zomerse weer. Het eerste wat ik deed was natuurlijk ruiken. Treaclemoon staat bij mij bekend om de sterkte en lekkere geuren. Je ruikt echt bijna pure watermeloen, zo intens en de geur blijft ook wel even hangen. De foam is verrijkt met Arganolie een ingrediënt die ik zelf heel graag voor mijn huid gebruik. De foam is romige en extra voedend en zacht door de Arganolie.

Treacle Moon Douche Foams

Treaclemoon My Coconut Island

I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind.

De kokosgeur neemt je gelijk in gedachten mee naar een tropische eiland met hagel witte stranden en helder blauwe zee. Ook deze geur is zo intens dat je bijna pure kokos ruikt. Hierin zit ook Arganolie verwerkt en voelt net als Water Melon Splash vol en romige aan.

Treacle Moon Douche Foams

Treacle Moon Douche Foams

De producten zijn makkelijk te doseren door middel van een pompsysteem. Ik gebruik voor mijn hele lichaam zo’n twee pompjes. Op een natte huid masseert je het goed in, en de geuren komen als een explosie vrij en zeker na een paar uur ruik je de geur nog steeds! De foams maken de huid zijde zacht en voelen gevoed aan door o.a de Arganolie.

Treacle Moon Douche Foams

Heeft Treaclemoon met deze twee nieuwe producten een glimlach op mijn gezicht getoverd, daar kan ik heel kort over zijn JA! De foams hebben een fruitige en frisse geur. Het maakt mijn huid echt zijde zacht. Ik hoop net als veel andere Treacle Moon fans dat er hiervan meerdere geuren nog gaan uitkomen.

Treaclemoon Douche Foams zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Etos voor €5,95-200ml per stuk

Voor welke van de twee geuren zou jij kiezen?

Bewaren