Dat ik gek ben op reizen hebben jullie wel door inmiddels. Europa door reizen, Hamburg, Londen, Antwerpen. We genieten er met volle teugen van. Toch heb ik altijd het gevoel gehad dat er nog reizen zijn die ik echt moet maken. Maar door gebrek aan geld, tijd en vliegangst pillen voor Bram komt het er maar niet van. Vandaag vertel ik meer over mijn travel goals. 

Een van mijn grootste wensen is om weer eens terug te gaan naar Thailand. Eigenlijk zouden we met de hele familie vorig jaar gaan. Echter kwam mijn zwangerschap er even tussendoor en mag mijn moeder niet meer naar Thailand reizen omdat ze kan doodgaan van een kruisbesmetting met een tijgermuskiet. Als we dus weer willen gaan zullen we met zijn drieën gaan. 

Dingen die ik hier wil doen: naar de magische eilanden, een jungletocht, heerlijk door Bangkok struinen!

Malediven, daar wilt toch iedereen naar toe? Hagelwitte stranden, een prachtig turquoise zee. Daar kan ik echt alleen maar van dromen. We hebben deze reis (nog) niet gemaakt vanwege de kosten. Alleen een week genieten op een goed resort kost je per persoon al snel €2000. Maar wie weet als we ooit genoeg hebben gespaard of de jackpot winnen! 

Een andere reis die ik nog heel graag wil maken is door Amerika. Lekker een camper huren en gaan en staan waar we willen. Een hele hoop jaren geleden ben ik al eens naar Florida geweest en dat was echt geweldig. Maar als we nu weer gaan wil ik het nog grootser aanpakken. Mijn travel wishlist staat echt vol met plaatsen in Amerika die ik wil bezoeken. Maar de staat Californië en Texas staan toch wel bovenaan. 

Het is nu vooral sparen geblazen, want alle drie de reizen die ik wil maken zijn behoorlijk prijzig. Maar tot die tijd ga ik lekker genieten van de plaatsen waar we als gezin nog naar toe gaan!