Slapen is heerlijk. Toch ben ik de afgelopen tijd niet helemaal in mijn hum. Ik word regelmatig in de nacht wakker en sta op met enorme last van mijn nek. Misschien ook niet zo gek want ik slaap al een poosje op een kussen van 5 euro van de Ikea. Gelukkig heb ik een oplossing gevonden voor mijn klachten. Lees je mee?

Energy + Nasa Traagschuim Kussen

Via via hoorde ik dat mijn klachten wel eens konden liggen aan mijn manier van slapen of mijn kussen. Ik heb daarom al eens van kussen geruild met mijn vriend maar ook dat hielp helaas niets. Tot ik hoorde over traagschuim kussens. Het mooie aan de Energy+ NASA traagschuim kussen is dat deze geschikt is voor iedere slaper. Hoe dan hoor ik je denken? De meeste traagschuim kussens zijn van 1 stuk traagschuim gemaakt. Maar bij deze kussens zitten er traagschuim vlokken in die je dus er uit kan halen als je niet zo’n hoog kussen wilt.

kussen-1000px-details

Ik heb nu inmiddels een poosje op mijn nieuwe kussen geslapen en merk dat mijn nek klachten echt een stuk minder zijn. Ik slaap ook veel langer door. Voorheen werd ik om 3 uur, 5 uur en 8 uur wakker. Nu slaap ik gelukkig de nacht door. Maar ik denk wel dat het in mijn ritme zit om vroeg op te staan. Dus om 8 uur sta ik nog steeds naast mijn bed.

Via Jorien en Judith kwam ik deze leuke I ♥ Sleep tag tegen! Normaal vul ik die niet zo vaak in, maar om jullie een beeld te geven van mijn slaap gedrag heb ik hem toch even ingevuld!

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?
Meestal wilt Bram TV kijken (saaie duffe programma’s) dus ga ik lekker op bed TV kijken of blogs lezen. Ik lig daarom al vaak om een uur of 8 in bed. Maar daadwerkelijk slapen doe ik vaak pas om een uur of 11.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Lekker mijn warme pyjama aan doen, mijn haar borstelen en vlechten en dan een leuke serie kijken.

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?
Dan ga ik rondspoken. Ik ga dan vaak wat drinken in de keuken, even naar het toilet en soms ook even mijn Facebookpagina checken.

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?
Op mijn zij, met mijn neus naar de deur. En ook lig ik vaak met mijn hoofd op Bram zijn schouder als kussen.

healthy-breakfast-in-bed-1527167

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Een gratis vakantie naar de zon!

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?
Op werkdagen gaat de wekker om half 8. In het weekend heb ik geen wekker. Maar mijn biologische klok gaat om 8 uur automatisch af.

♥ Snoozen of direct opstaan?
Direct opstaan. Ik vind het vreselijk om te laat te komen maar wil wel graag zo lang mogelijk blijven liggen. Daarom staat mijn wekker op zijn laatst en sta ik gelijk op als hij af gaat.

♥ Slaap je uit in het weekend?
Nee, bijna nooit. Als ik eenmaal wakker ben ben ik wakker.

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?
Niet dat ik weet. Bram zegt wel eens dat ik smak geluiden maak als ik bijna wakker word.

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?
Op dit moment 5. Echter slaap ik er maar op 1.

♥ Wat heb je aan in bed?
Altijd een dikke trui en mijn totaal versleten joggingsbroek. Deze is echt heel erg aan vervanging toe alleen kan ik er maar geen een vinden die lekker zit.

♥ Slaap je met je sokken aan?
Nee dat vind ik echt vreselijk! Ik haat het als ik warme voeten heb.

♥ Hoe groot is jouw bed?
Kingsize! En dat is echt heerlijk! zo hebben Bram en ik allebei lekker de ruimte. Toch word ik op de een of andere manier altijd helemaal aan de rand wakker en ligt Bram dwars over het hele bed.

bedtime-2-1414056

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…
Naar de toilet gaan en even wat drinken pakken.

♥ Droom je elke nacht?
Geen flauw idee. Ik vergeet die dingen vaak zodra ik wakker word.

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Zoals ik zei, ik vergeet mijn dromen vaak direct nadat ik wakker word.

♥ Wat is jouw grootste droom?
Om uiteindelijk minder te kunnen werken, een gezinnetje te hebben en alle vrijheid heb om te kunnen bloggen!

Zo, dat was de tag! Ben jij ook benieuwd naar het Energy+ NASA traagschuim kussen neem dan zeker even een kijkje op de site van Energy +. Je kan namelijk bij hun ook 14 dagen proefslapen zodat je zelf kan ervaren hoe fijn een traagschuim kussen is.

Nieuwehandtekening