Top 5 van de leukste Vaderdagcadeaus

Het is alweer bijna Vaderdag en dus tijd om de papa’s weer eens goed te verwennen. Hoe zet jij jouw vader of de vader van jouw kindjes altijd in het zonnetje? Extra lief voor hem zijn en een ontbijtje op bed mag natuurlijk niet ontbreken, maar er hoort ook zeker een cadeautje bij! Heb je geen cadeau-inspiratie? Vandaag geef ik je een top 5 van de allerleukste Vaderdagcadeaus!

Bierpakket

Drinkt papa graag een biertje? Dan kun je natuurlijk gaan voor een bierpakket. Je kunt dit zelf samenstellen door zijn favoriete biertjes te kopen en samen leuk in te pakken of kant en klaar een bierpakket kopen bij de slijterij. Vaak zitten in deze pakketjes leuke speciaal bieren en soms ook bijpassende glazen, extra leuk om te geven dus. Laat het leuk inpakken en je bent klaar. 

Geurtje

Lekker cheesy, maar een geurtje doet het altijd goed als Vaderdag cadeau! Meestal heb je wel een idee van wat hij lekker vindt en kun je in die richting wat uitzoeken. Je kunt het natuurlijk ook over een andere boeg gooien en een totaal andere heren parfum kopen. Zo ontdekt hij misschien nog wat nieuwe favorieten. Blijf hierbij wel dichtbij zijn geurnoten. Mijn all-time favorite blijft Jill Sanders.  

Bbq

Houdt meneer van grillen? Het bbq seizoen is immers begonnen. Twee jaar geleden heb ik mijn man een Weber bbq cadeau gedaan voor Vaderdag, ook omdat ik er zelf een wilde en bbq-en heerlijk vind! Zo heb je er zelf ook nog wat aan en maak je hem heel blij 😉 Het was een goede investering, want we zijn er beiden nog steeds heel blij mee!

Gereedschap

Is de ontvanger een echte klusser? Dan is gereedschap een leuk idee. Hij zal uiteraard al het een en ander hebben, dus zorg ervoor dat je stiekem al een kijkje in de schuur hebt genomen om te voorkomen dat je iets koopt dat hij al heeft. Misschien is toevallig onlangs zijn accuboor kapot gegaan of heeft hij een nieuwe grasmaaier nodig? Maak daar gebruik van! Zo koop je meteen iets praktisch waar hij veel plezier van heeft!

Geschenksets

Mochten alle voorgaande tips niet zo goed passen bij je vader, dan kun je altijd nog voor een geschenkset gaan. De folders staan er momenteel vol mee en ze zijn er in allerlei prijsklassen. Zo heb je altijd wel wat gevonden dat goed bij hem past en waar je hem blij mee maakt! 

Top 5 van de leukste Vaderdagcadeaus