Tony Moly Vital Vita 12

Het merk Tony Moly was bij mij alleen bekend van de maskers. Maar het merk heeft meer dan alleen maskers. Zo heb ik nu enkele weken twee gezichtsproducten uitgebreid getest uit de Vital Vita 12 lijn. Deze lijn helpt voornamelijk tegen diverse huidproblemen en zorgt er voor dat je gezicht weer een frisse jeugdige uitstraling krijgt. Lees je gauw mee met de review van Tony Moly Vital Vita 12 Cream & Serum?

Tony Moly Vital Vita 12

Tony Moly Vital Vita 12 Cream & Serum

Over Tony Moly Vital Vita 12

Tony Moly Vital Vita 12 lijn bevat 12 verschillende soorten vitamines. Al deze vitamines helpen te ondersteunen van huidproblemen, denk aan een doffe, vermoeide of droge huid. Het resultaat wat je uit eindelijk behaald is een frisse, jeugdige, heldere en gehydrateerde huid.

Tony Moly Vital Vita 12

Tony Moly Vital Vita 12 Verpakking

Beide producten zitten in een plastic flacon wat voorzien is van een handig pompje. Hiermee kan je ten eerste het product gemakkelijk doseren en het is hygienisch in gebruik. De lijn valt op de door oranje kleur.

Tony Moly Vital Vita 12

Tony Moly Vital Vita 12

Tony Moly Vital Vita 12 Synergy Cream

De Synergy Cream van Tony Moly zorgt voor intense hydratatie en is dus een heerlijke boost voor je gezicht en hals. De creme zorgt voor verbeter textuur van de huid en daarmee ook de elasticiteit. Door de aminozuren die hierin zit verwerkt krijgt je een stralende huid en een egale teint.

Ik gebruik de Synergy Cream als dagcrème op een gereinigde huid. Ik neem hierbij ook altijd mijn hals mee. De crème voelt heel licht en luchtig aan en laat zich makkelijk verdelen. Per keer gebruik ik 3 pompjes voor mijn gezicht en hals.  Wat je direct merkt is dat de crème gehydrateerd en snel word opgenomen door de huid.  Op langer termijn zie ik wel duidelijk dat mijn huid teint egaler is geworden en een frissere uitstraling heeft.

Synergy Cream is verkrijgbaar bij o.a. Boozyshop voor €29,95

Tony Moly Vital Vita 12

Tony Moly Vital Vita 12

Tony Moly Vital Vita 12 Synergy Serum

De Synergy Serum is wat intenser en sterker dan de crème. Het serum zit vol met vitamines en verminderd fijne lijntjes en rimpels. Ook helpt het tegen gaan van de verkleuring van de huid. De formule bevat propolis en aqua ceramide, waardoor de structuur van de huid wordt versterkt.

Ik gebruik het serum twee keer per dag voordat ik een dag/nachtcrème aanbreng. Het serum is wat dunner en doorzichtiger dan de crème. Ik gebruik hier per keer 2 pompjes voor mijn gezicht en hals. Het Synergy serum smelt gelijk goed samen met de huid als je het aanbrengt. Hierdoor kan je vervolgens gelijk je andere gezichtsverzorging aanbrengen.

Synergy Serum is verkrijgbaar bij o.a. Boozyshop voor €34,95

Tony Moly Vital Vita 12

Ik vond het heel leuk om ook eens twee andere producten te mogen testen van het merk Tony Moly. Ze werken voornamelijk hydraterende en geven een boost aan mijn huid. Wat ik nog vergeten was te vertellen is de geur van deze lijn, hij is heel verfrissend met een vleugje sinaasappel. Verfrissend voor alle zintuigen!