Een gezichtsmasker met 24K goud, kaviaar en slakkensecretie? Dat klinkt wel bijzonder goed of niet! Lees snel verder en maak kans op een eigen Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker.

Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker 5

Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker

Naast dat de verpakking er natuurlijk super leuk uit ziet heeft dit masker van Tony Moly ook een hele prettige werking. Het masker geeft de huid weer energie en zuivert de huid. Daarnaast hydrateerd het ook nog eens en zorgt het slakkensecretie er voor dat je huid weer veerkrachtiger word. Het Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker is voor alle huidtypes geschikt.

Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker 2

Waarom puur goud?

Puur goud schijnt de huid weer energie te geven en de huid te zuiveren. Ook zorgt het voor een goede hydratatie van de huid. En tja, wie voelt zich nou niet geweldig als je ingesmeerd bent met echt goud!

Effecten:

♥ gerevitaliseerde huid
♥ gehydrateerde en zachte huid
♥ veerkrachtige huid
♥ heldere en stralende huid

Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker 1

Vooraf heb ik eerst mijn huid schoongemaakt. Normaal breng ik dit soort maskers graag aan met een kwast omdat je dan goed overal bij kan. Mocht je geen kwast hebben kun je het ook aanbrengen met je vingers. Na 15 minuten intrekken kun je het masker zo afspoelen met lauw water. Ik merkte gelijk dat mijn huid een stuk zachter was. Er bleef na het afspoelen nog een mooi glansje op mijn huid van het goud. Het gaf mij echt het gevoel dat ik net honderden euro’s had uitgegeven aan een gezichtsbehandeling.

Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker 3

Het Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker komt in een leuke gouden doosje die er uit ziet als een goud briket. Daarin vind je een flinke tube van 100ml met het masker. Het masker is in Nederland verkrijgbaar bij BB Cosmetics en kost €29,95.

Winactie!

Tony Moly Luxury Gem Gold 24K Masker 4

Hoe leuk is dat. Ik mag ook 1 van mijn lieve lezers blij maken met dit prachtige masker!

Wat moet je doen?

♥ Volg BB Cosmetics op Facebook
♥ Laat een reactie achter waarom jij graag zou willen winnen

Mocht je de winactie willen delen of mij nog niet volgen zou dat enorm leuk zijn. Maar dit is uiteraard niet verplicht.

Wat vind jij van dit luxueuze masker?

Nieuwehandtekening