Vrolijk pasen allemaal! Om een beetje in de stemming te blijven heb ik vandaag een review en winactie over de Egg Pore producten van Tony Moly voor jullie. Lees je mee?

Als het goed is ben je bij mij terecht gekomen via OnaPaloma.com. Doe je trouwens al mee an haar leuke winactie? Het leuke aan zo’n bloghop is dat je altijd weer leuke nieuwe blogs leert kennen! Hop dus vooral verder straks naar Lifebyjess.nl. Bij haar maak je namelijk kans op een heel tof boek van Annic van Wonderen!

Wie Tony Moly zegt weet eigenlijk al dat het oorspronkelijk een zuid-koreaans merk is. Hoewel ik in het begin wat huiverig was door de “kinderachtige” look die sommige producten hebben wist ik al snel beter. In Azie is het nou eenmaal zo dat de verpakkingen erg vrolijk en “kinderlijk” zijn. Dit is gewoon een stijl. Maar laat je niet voor de gek houden door de verpakking want in Korea lopen ze een eind voorop als het gaat om skincare producten.

Egg Pore

De naam zegt het al, de verpakking is in de vorm van een ei. In totaal bestaat de lijn uit drie eieren die samen een hele goede combi zijn om je huid weer vrij te maken van mee-eters en andere oneffenheden. Ze zeggen zelfs dat het je poriën helemaal leeg trekt. Klinkt veelbelovend toch?

Blackhead Steam Balm

Voor je begint is het goed om even je huid met lauw water schoon te maken. Vervolgens begin je met de Blackhead Steam Balm. Het lijkt een beetje op een gel achtige substantie, alleen dan wat dikker. De balm verwarmt de huid waardoor je porien open gaan staan. Even goed in masseren en klaar is stap 1! Als je klaar bent kun je het makkelijk met een vochtig washandje verwijderen en kun je door naar stap 2.

Tightening Cooling Pack

Van de warmte gaan we naar de kou. Het tightning cooling pack is een masker dat de porien weer sluit. Zo kan er geen nieuw vuil meer in de porien komen. Daarnaat pakt dit masker ook het overtollige talg aan. Als je het product zo in het ei ziet lijkt het een klein beetje op een soort mouse. Ook dit masseer je even lekker in op je huid en na zo’n 6 minuten kan je het weer met een vochtig washandje verwijderen.

Silky Smooth Balm

Zo, bijna klaar! Nog even de Silky Smooth Balm gebruiken en we zijn weer helemaal klaar. De Silky Smooth Balm (de naam zegt het al) is een balm die je huid heerlijk zacht maakt. JE kunt het eigenlijk wel een beetje vergelijken met een primer. Zo zacht word je huid!

Ben je om? Wil je de Egg Pore producten ook proberen? Je kunt ze vinden bij de ICI Paris XL. Om de prijs hoef je het in iedergeval niet te laten want per ei betaal je maar €16,64. Persoonlijk vind ik dat echt meevallen gezien het resultaat.

PAASHOP 2018 WIN!

Ter ere van de paas bloghop geef ik ook een eitje weg. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten hier met daarin vermeld welk ei je graag zou willen winnen.

Vrolijk pasen allemaal! Ik zou het heel leuk vinden om te weten of jij Tony Moly al kent, laat je het even weten in de comments?

Handtekening Jamey