Onlangs kwam ik Tjoooz Pro tegen. Tjoooz Pro is een nieuwe Gellak die is ontwikkelt door salonhouder Mariska. Ik heb de gellak getest en wil jullie graag mijn bevindingen vertellen! Lees je mee?

Tjoooz Pro is een nieuw merk Gellak op de markt die net even wat anders is dan andere gellak. Zo is deze gel vrij van Formalhydride en ook niet getest op dieren. De gellak van Tjoooz Pro zou zeker 14 dagen goed moeten blijven zitten met een mooie glans. Ik ben benieuwd!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ontving de Tjoooz Pro Gellak Starter set met een extra kleurtje en een LED lamp. In de starter set zitten de volgende producten.

2 kleuren 15ml 
Base coat
Top coat
Nail Cleaner 150ml
Nail Prep 150ml
Remover 150ml
LED Lamp
Orange Woodsticks
Remover wraps
Nail wipes

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een hele complete set waar je dus gelijk mee aan de slag kan dus! Natuurlijk kon ik het zelf ook niet laten en ben gelijk aan de slag gegaan. Vooraf is het erg belangrijk om je nagels goed te ontvetten en voor te bereiden. Ik heb eerst mijn nagels in model geveild en daarna schoongemaakt. Vervolgens breng je de basecoat aan en daarna 2 lagen kleurlak. Daarna lak je hem af met de glanzende topcoat. Voor het verwijderen van de gellak heb ik zilveren folietjes en een speciale remover ontvangen. Even 10 minuten laten intrekken en je haalt de gellak er zo af. Top toch?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals ik al zei heb ik naast de basis benodigdheden ook 3 prachtige kleurtjes ontvangen. Namelijk Loud Noise, Good Excuse, Going out Now. Alle drie de kleuren zijn stuk voor stuk prachtig. In principe heb je maar 1 laagje kleur nodig maar 2 laagjes dekt wel beter.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Loud Noise

Loud Noise is een beetje een beige/bruin/taupe -achtige kleur. Ik kan het niet specifiek in een hokje stoppen. Ik dacht aan de verpakking te zien dat het een soort grijs zou zijn maar het is toch meer richting het bruin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tjoooz Pro 4

Good Excuse

Dit is denk ik toch wel mijn favoriet, of in ieder geval de kleur die ik het meeste zal gebruiken. Het gaat om een mooie knal roze lak met een hele fijne shimmer. In het zonlicht zie je de glimmertjes erg mooi reflecteren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tjoooz Pro 2

Going out Now

Dit is ook wel echt een super gave kleur. Going out Now is een hele stoere petrol groene kleur. Persoonlijk vind ik dit ook een hele mooie kleur voor de herfst maar hij kan ook zeker goed gedragen worden in andere seizoenen!

Tjoooz Pro 1

Wat ik erg fijn vind aan de lakjes (zowel kleur als top en base coat) is dat de kwastjes fijn en breed zijn. De haren zitten goed stevig vast en door de brede kwast breng je de lak erg makkelijk en evenredig aan.

Alle producten van Tjoooz Pro zijn te bestellen via de webshop. Een Tjoooz Pro Starter pakket heb je al vanaf €79 inclusief lamp. Mocht je alleen losse lakjes willen kopen kan dit ook. Deze kosten €14,95 per stuk en zijn er in 10 verschillende kleuren.

Nieuwehandtekening