Ben je op zoek naar een cadeau of ben je misschien wel zelf bezig met het maken van een wishlist, maar weet je totaal niet wat je moet kopen of vragen? Wanneer je inspiratieloos bent kan dat best lastig zijn, omdat het aanbod vrij groot is. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer en wordt moedeloos. Tot nu! Want wij geven je een leuk inspiratie artikel met de perfecte cadeaus voor vrouwen!

Wij vrouwen zijn soms best ingewikkeld. We zeggen dat we iets leuk vinden, maar we spreken het niet helemaal uit. Vrouwen zijn meer van de subtiele aanpak en daardoor kan het voor mannen best moeilijk te begrijpen zijn wat ze nu echt willen. Beter schuif je hem dit artikel onder zijn neus, want daarmee ben jij verzekerd van een prachtig cadeau!

Mooie sieraden

Mooie sieraden zijn altijd een goed cadeau voor haar. Belangrijk om te weten is wel of het goud of zilver moet zijn en wat de stijl is, maar wanneer de ontvanger een dierbaar iemand is weet je dat wel. Ga bijvoorbeeld voor een mooie ketting of een armbandje met bedeltje eraan. Of misschien kies je wel een mooie gouden ring die wordt verpakt in een feestelijk doosje. Wist je trouwens dat je bij My Jewellery ook hele leuke cadeauverpakkingen kunt bijbestellen? Zo word het geven van een mooi sieraad nóg leuker! En je hoeft trouwens ook niet bang te zijn voor verkleuring van de sieraden want deze zijn allemaal gemaakt van premium stainless steel. 

Beauty items

Is de ontvanger helemaal weg van beauty spullen? Dan kun je bijvoorbeeld hele fijne beauty tools kopen. Echt make-up of skincare is soms moeilijk om te geven, omdat zoiets heel persoonlijk is. Niet elke kleur staat iedereen en niet elke textuur is voor iedereen geschikt. Om het huidtype van de ontvanger te vragen gaat een beetje ver, dus hou het neutraal. Beauty tools zijn daarbij een goed alternatief! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Gua Sha steen, een massageroller of een cleansing brush. 

Wijnen!

Ook zo gek op wijn? Dan kun je natuurlijk een paar goede flessen wijn kopen en deze samen met mooie glazen feestelijk inpakken. Of ga voor een kwalitatieve en duurdere wijn incl. een setje glazen. Wedden dat dit genieten wordt?!

Belevenis

Heel bijzonder om te geven en om te krijgen is een belevenis. Je hebt tegenwoordig veel verschillende cadeaubonnen die je kunt inwisselen voor allerlei belevenissen. Is de ontvanger een avontuurlijk iemand? Laat haar dan kiezen uit kajakken, skydiven of iets anders tofs. Liever relaxen? Ga dan voor een spa dagje. Hiermee heb je niet direct een geweldig cadeau, maar heeft ze wel wat om lekker naar uit te kijken.

Tips voor het perfecte cadeau voor vrouwen