Shoppen voor nieuwe outfits, niet is leuker natuurlijk. Maar wat heb je nou écht nodig voor deze winter? Ik heb wat leuke tips en musthaves voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Allereerst, de basics. Zorg dat je er voldoende van in je kast hebt liggen. Denk hierbij aan onder shirtjes (hemdjes of t-shirts met een effen kleur en geen print). Deze zijn ideaal voor onder een doorschijnende knit, of een kriebel trui. Een basic hoeft ook absoluut niet duur te zijn. Kijk maar eens bijvoorbeeld bij Primark of Hema. Prima kwaliteit en dat voor een lage prijs.

tips _343642985

Ga op zoek naar wat inspiratie voor je daadwerkelijk gaat winkelen. Niets is vervelender dan met dingen thuiskomen die je niet nodig had. Ik ga daarom graag zelf eerst even kijken op internet wat er allemaal op dit moment trending is. Hiervoor kijk ik vaak voor tips even op jurken.com of bijvoorbeeld rokken.com. Zelfs voor sportkleding ga ik eerst even naar sportkleding.com. Zo kom ik in ieder geval niet met een miskoop thuis!

Zorg dat je op tijd al gaat kijken voor een winterjas. Wanneer het eenmaal koud is ben je eigenlijk al te laat en is het ook lastiger om een leuke aanbieding te vinden. Ik heb zelf dus al ruim op tijd op winterjassen.com rond gekeken voor een mooie winterjas. Mijn winterjas was al in september gekocht, misschien wat vroeg maar wel goedkoop!

tips 2234

Wanneer je veel buiten bent is het wel fijn om ook goede stevige schoenen in huis te hebben. Ik vind het een absolute must om in ieder geval 1 paar laarzen te hebben. Het liefst ook van leer zodat je niet met natte voeten loopt zodra het regent of sneeuwt. Vergeet ook niet om die schoenen en laarzen goed in te spuiten zodat ze waterdicht blijven. Zo voorkom je koude tenen de hele winter door!

Ik ben bijna klaar met het aanschaffen van mijn wintergarderobe, hopelijk heb jij ook wat aan mijn tips!

Wat is jouw absolute musthave voor de wintermaanden?

Handtekening Jamey